Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Voldemort™ sleutelhanger 854155

De LEGO set 854155 is een Voldemort™ sleutelhanger, ideaal voor Harry Potter™ fans.
Het bevat een verstelbare minifiguur van Voldemort™ die stevig aan een metalen ketting hangt.
Deze sleutelhanger is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan cadeau gedaan worden aan zowel jongvolwassenen als volwassenen.
Met deze sleutelhanger kun je altijd een aandenken bij je dragen van een iconisch personage uit de Harry Potter™ films.
Bestel hem vandaag nog!

Waar is LEGO Voldemort™ sleutelhanger 854155 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
854155
lego insiders punten icoon
45
punten

Met de Harry Potter™ Voldemort™ sleutelhanger (854155) kun je overal de strijd aan gaan met de jonge tovenaar en zijn vrienden. Deze sleutelhanger is een echte aanwinst voor elke fan van de Harry Potter™ films en de bijbehorende LEGO® Harry Potter™ bouw- en speelsets. Het is de ideale manier om je liefde voor de magische wereld van Hogwarts te laten zien, en dan ook nog eens op een praktische manier!

De Voldemort™ sleutelhanger bestaat uit een stevig metalen ketting en ring, waar een verstelbare minifiguur van Voldemort™ aanhangt. De minifiguur heeft een verstelbaar hoofd, armen en handen en kan niet worden losgemaakt van de ketting. Hierdoor hangt hij altijd veilig en stevig aan je sleutelbos, tas, rugzak of ander voorwerp. Zo kun je de sleutelhanger overal naartoe mee nemen en iedereen laten zien dat je een échte fan bent van Harry Potter™.

De Voldemort™ sleutelhanger is niet alleen een leuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor jongvolwassenen en volwassenen. Het is een item dat je niet snel ergens anders tegenkomt en iets wat Harry Potter™ fans echt zullen waarderen. Je kunt de sleutelhanger cadeau doen aan je beste vriend(in), je broer, je zus, je neefje, je nichtje of gewoon aan jezelf!

Met deze sleutelhanger heb je altijd een aandenken bij je van een van de meest iconische personages uit de Harry Potter™ films. Voldemort™ is natuurlijk de aartsvijand van de jonge tovenaar en zorgt keer op keer voor spannende en magische avonturen. Met deze sleutelhanger krijg je de kans om Voldemort™ altijd bij je te dragen en de spanning van de films op te roepen op het moment dat je het nodig hebt.

De minifiguur van Voldemort™ is ca. 9 cm lang en past perfect bij de andere LEGO® Harry Potter™ bouw- en speelsets. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee, zo kun je er extra lang van genieten en heb je er extra lang plezier van!

De Voldemort™ sleutelhanger is een perfect item voor jezelf of als cadeau voor de Harry Potter™ fan in jouw leven. Het is een bijzondere en unieke manier om jouw liefde voor de wereld van Hogwarts te laten zien. Bestel hem vandaag nog en neem Voldemort™ overal mee naartoe!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (29-04-2023) € 5.99 (29-04-2023) € 5.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76382

Zweinstein™ Moment: Transfiguratieles

foto van lego set76384

Zweinstein™ Moment: Herbologieles

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.