Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dumbledore Key Chain 854198

Begin je magische reis met de Albus Perkamentus Sleutelhanger van LEGO set 854198. Deze sleutelhanger met de minifiguur van Albus Perkamentus is perfect om overal mee naartoe te nemen en je liefde voor Harry Potter te tonen. Het is een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden. Voeg deze must-have toe aan je collectie en draag altijd een beetje magie met je mee.

Waar is LEGO Dumbledore Key Chain 854198 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854198
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij een jonge tovenaar, heks of Dreuzel vanaf 6 jaar? Dan kun je nu je eigen magische reis beginnen met de LEGO set 854198: de Albus Perkamentus Sleutelhanger! Deze unieke sleutelhanger is perfect om overal mee naartoe te nemen en de tovenaarswereld van Hogwarts™ altijd bij je te hebben.

De Albus Perkamentus Sleutelhanger bestaat uit een minifiguur van de wijze Albus Perkamentus, bevestigd aan een sterke metalen ketting en ring. Hiermee kun je de sleutelhanger eenvoudig bevestigen aan je sleutels, tassen, rugzakken en nog veel meer. Laat iedereen zien dat jij een echte Harry Potter™ fan bent!

Deze sleutelhanger is niet alleen een geweldige manier om je liefde voor Harry Potter te tonen, maar ook een fantastisch cadeau-idee. Verras je vrienden, familie of mede-tovernaars met deze magische sleutelhanger en maak hun dag nog betoverender.

Met de Albus Perkamentus Sleutelhanger kun je altijd een beetje magie met je meedragen. Stel je voor dat je elke dag opnieuw avonturen beleeft in Hogwarts™ en samenwerkt met Harry Potter en zijn vrienden. Of misschien wil je Albus Perkamentus wel gebruiken als jouw persoonlijke mentor en inspiratiebron.

De LEGO set 854198 is speciaal ontworpen voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op de Harry Potter-reeks. Of je nu je liefde voor tovenarij wilt delen met je kinderen, of zelf een fanatieke verzamelaar bent, deze sleutelhanger is een absolute must-have.

Als je een echte LEGO fan bent, dan weet je dat elk detail telt. Daarom is deze sleutelhanger zorgvuldig ontworpen met oog voor kwaliteit en authenticiteit. De minifiguur van Albus Perkamentus is tot in de kleinste details uitgewerkt en ziet er precies uit zoals in de films. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid en de levensechtheid van dit minifiguur.

Dankzij de duurzame materialen gaat deze sleutelhanger lang mee. Hij kan tegen een stootje en is bestand tegen het dagelijkse gebruik. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete tovenaar ooit verloren zal gaan. Hij zal altijd stevig aan je zijde staan en je beschermen tegen duistere krachten.

Deze LEGO set 854198 is niet zomaar een sleutelhanger, het is een stukje magie dat je altijd bij je kunt dragen. Stel je voor dat je op een regenachtige dag je sleutels pakt en daar is Albus Perkamentus, klaar om je moed en wijsheid te geven. Of misschien wil je hem wel vasthouden tijdens spannende momenten, zodat je je altijd veilig voelt.

Of je nu houdt van de boeken van J.K. Rowling of de films van Harry Potter, deze sleutelhanger is de perfecte manier om je passie te laten zien. Laat iedereen weten dat jij een echte liefhebber bent en dat je altijd klaar bent voor een nieuw avontuur in de magische wereld van Hogwarts™.

Wacht niet langer en voeg de LEGO set 854198 toe aan je collectie. Deze unieke sleutelhanger is een must-have voor elke Harry Potter fan. Begin vandaag nog aan je eigen tovenaarsreis en ontdek de magie van de Albus Perkamentus Sleutelhanger.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007905

Harry Potter™ sleutellampje

foto van lego set5007453

Hermelien Griffel™ knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.