Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ghostbusters™ Ecto-1 21108

De LEGO Ghostbusters™ Ecto-1 set is een geweldige manier om zelf een Ghostbuster te zijn.
Deze set bevat het beroemde voertuig uit de Ghostbusters filmreeks, compleet met 4 minifiguren, proton packs en alle benodigde apparatuur.
Met het afneembare dak en plaats voor 3 minifiguren kun je in stijl op spokenjacht gaan.
Met deze set, perfect voor fans van LEGO® en Ghostbusters™, beleef je avontuur en fantasie.
Bestel nu en trotseer de spoken!

Waar is LEGO Ghostbusters™ Ecto-1 21108 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
508
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21108
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij klaar voor een geestige avontuur? Dan hebben wij dé set voor jou! Maak kennis met de LEGO Ghostbusters™ Ecto-1, het beroemde voertuig uit de populaire Ghostbusters filmreeks.

Deze geweldige set is ontworpen door de leden van de LEGO® Ideeenclubs en laat je zelf ervaren hoe het is om een Ghostbuster te zijn. Uitgerust met alle benodigde apparatuur voor het opsporen van paranormale activiteit, is deze Ecto-1 klaar om op spokenjacht te gaan. De set bestaat uit 4 minifiguren, Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore, elk in hun proton pack gewaad om de spoken te lijf te gaan.

Het voertuig zelf is uitgevoerd met een cool Ghostbusters™ logo, een afneembaar dak, een beeldscherm-element en plaats voor 3 minifiguren. Zo kan je perfect in stijl met je vrienden de spoken jagen door de straten van je stad of dorp. Maar pas op dat de stralen elkaar niet raken!

Met een hoogte van 9 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 6 cm is deze set perfect voor alle fans van de LEGO® sets en van Ghostbusters™. Want wie wil er nou niet het perfecte cadeau voor zichzelf of zijn vrienden hebben?

Bouw deze set en laat je meevoeren in een wereld van avontuur en fantasie. Het bijbehorende boekje met bouwinstructies, speciaal geselecteerde illustraties en allerlei details uit de klassieke Ghostbusters™film geeft je alle nodige informatie om de perfecte Ghostbuster te worden.

Dus waar wacht je nog op? Trek je proton pack aan en ga samen met Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore op avontuur. Klaar om de spoken te trotseren en de wereld te redden? Bestel de LEGO Ghostbusters™ Ecto-1 set nu en beleef de meest geestige avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 139.00 (24-05-2023) € 139.00 (24-05-2023) € 139.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21318

Boomhut

foto van lego set21303

WALL•E

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.