Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Onderzoekinstituut 21110

Maak kennis met de wereld van LEGO wetenschap! Met set 21110 leer je alles over paleontologie, astronomie en scheikunde, terwijl je urenlang speelplezier hebt.
Ontdek het skelet van een dinosaurus, bestudeer sterren en planeten met een telescoop en voer je eigen scheikundige experimenten uit.
Deze educatieve en compacte set is perfect voor onderweg.
Bestel vandaag nog en maak van leren een avontuur!

Waar is LEGO Onderzoekinstituut 21110 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
165
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21110
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de wereld van de LEGO® wetenschap! Met set 21110 kun je alles leren over paleontologie, astronomie en scheikunde en heb je gegarandeerd urenlang speelplezier.

De set bevat een kleurrijke 6x6 bouwplaat met drie verschillende scènes waarin je de verschillende wetenschappen kunt ontdekken. Bij elke scène hoort een minifiguur van een paleontoloog, een astronoom en een chemicus, waardoor je je helemaal in kunt leven in de wereld van de wetenschap.

In de paleontologie-scène ontdek je het skelet van een dinosaurus, plat op de grond uitgespreid. Je kunt het skelet grondig onderzoeken met een microscoop en een vergrootglas om te zien waar alles vandaan komt. Er is zoveel te ontdekken dat je gewoon niet kunt stoppen met onderzoeken!

In de astronomie-scène staat een grote telescoop klaar om de sterren en planeten te ontdekken en te bestuderen. Met behulp van de bijgevoegde sterrenkaart kun je je weg vinden in de verre uithoeken van de ruimte. Maak kennis met het zonnestelsel, spot meteoren en kijk welke planeten rondom andere sterren draaien.

In de scheikunde-scène kun je je eigen experimenten uitvoeren in het scheikundelaboratorium. Er is een chemiekast met alles wat je nodig hebt om nieuwe formules te ontdekken. Met behulp van de gereedschappen, flessen en kolven kun je je eigen mixjes maken en kijken wat er gebeurt. Misschien ontdek je wel een nieuw element!

De set bevat ook een leuk boekje met informatie over de maakster van de set en de beroepen die in de set aan bod komen. Je leert alles over de wetenschappers en hun werk in de echte wereld en hoe jij zelf ook een wetenschapper kunt worden.

De LEGO® wetenschapset is exclusief geselecteerd door leden van de LEGO® Ideeënclub en wordt geleverd met duidelijke bouwinstructies zodat je deze set snel kunt opzetten en aan de slag kunt. Iedere scène is 5 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep, wat betekent dat de set niet alleen educatief maar ook compact en makkelijk mee te nemen is.

Krijg meer inzicht in de natuurwetenschappen, ga op onderzoek uit en ontdek alles over paleontologie, astronomie en scheikunde met deze fantastische LEGO® set. Bestel de set vandaag nog en maak van leren een avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40335

Ruimtevlucht

foto van lego set21301

Vogels

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.