Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Big Bang Theory 21302

De LEGO set 21302, gebaseerd op de tv-show The Big Bang Theory, is een geweldige manier om je liefde voor de serie te combineren met je passie voor LEGO speelgoed.
Met deze set kun je de woonkamer van Leonard en Sheldon bouwen, inclusief bekende elementen zoals een telescoop en een DNA-model.
Met zeven minifiguren en vele details die echte fans zullen herkennen, kun je urenlang spelen en je fantasie de vrije loop laten.
De set is ook een geweldige manier om je kennis van de wetenschap te verbeteren en is een perfect cadeau voor fans van alle leeftijden.
Het is een prachtige toevoeging aan de LEGO Ideas-collectie en zal zeker een gespreksonderwerp zijn voor verzamelaars.
Dus profiteer nu en bouw je eigen woonkamer van Leonard en Sheldon!

Waar is LEGO The Big Bang Theory 21302 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
484
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21302
lego insiders punten icoon
487
punten

Bouw je eigen geniale LEGO® versie van de woonkamer van Leonard en Sheldon en ga helemaal op in de wereld van The Big Bang Theory! Deze LEGO set is niet zomaar een bouwpakket, het is een ontwerp van twee fanatieke LEGO fans die hun passie hebben omgezet in een speelset die nu deel uitmaakt van de LEGO Ideas-collectie. Dankzij de vele details die echte fans direct zullen herkennen, geeft deze set je het gevoel dat je deel uitmaakt van de show!

Met deze set kunnen jongeren en volwassenen de woonkamer van hun favoriete personages uit The Big Bang Theory bouwen. Dit omvat bekende elementen uit de serie, zoals een telescoop, een whiteboard, een DNA-model en verschillende ornamenten. Je kunt nu je favoriete scènes naspelen en het voelt alsof je Sheldon, Leonard, Penny, Howard, Raj, Amy en Bernadette echt kent. De set bevat zelfs zeven minifiguren, elk met hun eigen accessoires, zodat je urenlang kunt spelen. Het is niet alleen superleuk, maar ook nog eens een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je fantasie de vrije loop te laten.

De afmetingen van de set zijn 8 cm hoog, 22 cm breed en 12 cm diep. Het boekje met informatie over de ontwerpers en de beroemde tv-serie is een leuke toevoeging die laat zien hoe deze set tot stand is gekomen. Het is het perfecte cadeau voor fans van LEGO® speelgoed en The Big Bang Theory van alle leeftijden.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar het is ook een geweldige manier om je kennis van de wetenschap te verbeteren. The Big Bang Theory staat bekend om zijn intelligente humor en de set bevat dan ook verschillende details die verwijzen naar de wetenschappelijke kennis van de hoofdpersonen. Zoals de DNA-structuur die Sheldon altijd heeft hangen en de verschillende wiskundige formules die Penny regelmatig voorbij ziet komen. Of het nu gaat om het bestuderen van astrofysica of het ontleden van een molecuul, het naspelen van de serie met deze LEGO set zal het enthousiasme voor wetenschap zeker aansteken.

The Big Bang Theory LEGO set is ook uitermate geschikt voor verzamelaars. Elke LEGO Ideas set is een verzamelobject, en deze set zal zeker niet teleurstellen. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt en zorgt voor een levensechte weergave van de woonkamer van Leonard en Sheldon. De set bevat alle iconische details die fans van de serie gewend zijn, en het zal gegarandeerd een gespreksonderwerp zijn voor elke verzamelaar.

Kortom, deze LEGO set is een fantastische manier om je liefde voor The Big Bang Theory te combineren met je passie voor LEGO® speelgoed. Het biedt urenlang speelplezier voor kinderen en volwassenen, of het nu gaat om het naspelen van scènes uit de show of het bouwen van je eigen creaties. Het is een geweldig cadeau voor elke fan van de serie en een prachtige toevoeging aan de LEGO Ideas-collectie. Dus waar wacht je nog op? Bouw je eigen woonkamer van Leonard en Sheldon en treed binnen in de wereld van The Big Bang Theory!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (24-05-2023) € 59.95 (24-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21338

A-frame boshut

foto van lego set40487

Zeilbootavontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.