Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Doctor Who 21304

Met LEGO set 21304 Doctor Who kun je je eigen levensechte TARDIS® tijdmachine bouwen en displayen.
Deze set bevat de Elfde en Twaalfde Doctor, Clara Oswald, een Huilende Engel en 2 Daleks™.
Bouw de TARDIS® met beweegbare deuren en ontdek alle geheimen.
Een geweldig cadeau voor fans van LEGO® en Doctor Who.
Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Doctor Who 21304 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
625
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21304
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap in de wereld van tijdreizen en maak kennis met de iconische TARDIS® tijdmachine met LEGO set 21304 Doctor Who! Deze set is ontworpen om fans van alle leeftijden de mogelijkheid te geven om zelf een levensecht model van de beroemde tijdmachine te bouwen en te displayen. Bovendien bevat de set een hele reeks minifiguren en accessoire-elementen om scènes uit de bekende tv-serie na te spelen.

Beleef onvergetelijke avonturen met de Elfde en Twaalfde Doctor, Clara Oswald en zelfs een Huilende Engel. Naast deze geliefde personages vind je ook 2 Daleks™ in de set. De set bevat onder andere de Fez van de Elfde Doctor en het karakteristieke gereedschap - De Sonische Schroevendraaier - voor de Twaalfde Doctor.

Bouw je eigen LEGO TARDIS® tijdmachine, compleet met beweegbare deuren, afneembare controlekamer met bedieningsapparatuur, exclusieve grafische details en een trap. Verwonder je over de details van het model en verken alle geheimen van de TARDIS®, waaronder de iconische blauwe kleur en het unieke design.

De Doctor past in de TARDIS® met gesloten deuren, zodat je zelf de perfecte scène kunt kiezen om na te spelen. Het boekje met informatie over de ontwerper en de tv-serie geeft je meer inzicht in de creatie van deze geweldige set. Deze set is het perfecte cadeau voor alle fans van LEGO® speelgoed en van Doctor Who!

De TARDIS® is 11 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep. De controlekamer is 14 cm hoog, 16 cm breed en 21 cm diep. De TARDIS® inclusief controlekamer is 14 cm hoog, 16 cm breed en 23 cm diep. Deze set is geschikt voor fans van 10 jaar en ouder.

Al met al is LEGO set 21304 Doctor Who een geweldige toevoeging aan elke LEGO en Doctor Who verzameling. Beleef de spanning en sensatie van tijdreizen en maak kennis met de meest geliefde personages uit de bekende tv-serie. Deze set biedt talloze uren bouw- en speelplezier voor jong en oud. Bestel nu en ga op avontuur met de TARDIS® tijdmachine!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21313

Schip in een fles

foto van lego set21335

Gemotoriseerde vuurtoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.