Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Yellow Submarine 21306

De Lego set 21306, de Yellow Submarine, is een must-have voor Beatles en Lego fans.
Met meer dan 550 stenen en replica's van de Beatles-minifiguren, biedt deze set zowel speelplezier als een kleurrijke retro-uitstraling.
Inclusief displaystand voor tentoonstelling en een boekje met informatie over het ontwerp en de achtergrond van de Yellow Submarine.
Bestel nu en ga op een avontuurlijke reis terug in de tijd!

Waar is LEGO Yellow Submarine 21306 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
553
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21306
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij een echte fan van de Beatles én van LEGO®? Dan hebben wij de perfecte set voor jou: de Yellow Submarine! Stap samen met John, Paul, George en Ringo in deze prachtige duikboot en reis terug naar Pepperland, de wereld uit de legendarische film uit 1968.

De Yellow Submarine-set bevat meer dan 550 LEGO® stenen en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Met een afneembare bovenkant, een cockpit waarin alle vier de Beatles-minifiguren passen en vier roterende periscopen en twee propellers is deze duikboot een mooie replica van de originele Yellow Submarine. Het verstelbare roer zorgt ervoor dat je de duikboot naar eigen inzicht kunt besturen en met verschillende accessoires van de Beatles zoals Johns telescoop, Pauls 1x2 'Love'-tegel, Ringo's ronde 2x2 'half a hole'-tegel, George's duikbootmotor en Jeremy's appel is deze set helemaal compleet.

De Yellow Submarine is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten. Met een kleurrijke retro-uitstraling is dit de ideale toevoeging aan jouw LEGO®-collectie. De set wordt geleverd met een displaystand voor de duikboot en een aparte displaystand voor de minifiguren. Zo kun je de Yellow Submarine en de bijbehorende Beatles-minifiguren op een mooie manier tentoonstellen.

Het boekje met informatie over zowel de LEGO® fan die het model ontworpen heeft als over de Yellow Submarine, maakt deze set nog specialer. Zo leer je niet alleen meer over het ontwerp, maar ook meer over de achtergrond van de legendarische film en de muziek van de Beatles.

Kortom, de Yellow Submarine-set is een echte must-have voor alle Beatles en LEGO® fans! Met deze set haal je niet alleen een stukje nostalgie in huis, maar ook een prachtig staaltje bouwkunst. Bestel nu jouw eigen Yellow Submarine-set en ga op een avontuurlijke reis terug in de tijd!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21110

Onderzoekinstituut

foto van lego set21307

Caterham Seven 620R

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.