Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vrouwen van NASA 21312

De LEGO set Vrouwen van NASA is een educatieve en leuke set waarin je meer leert over beroepen in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde.
De set bevat minifiguren van vier vrouwelijke NASA-heldinnen en bouwwerken van een softwareontwikkelingsruimte, de ruimtetelescoop Hubble en het lanceerplatform van de spaceshuttle Challenger.
Geschikt voor jongeren en volwassenen, ideaal als cadeau voor LEGO en ruimteliefhebbers.
Bestel nu en ontdek de wereld van wetenschap en ruimteverkenning op een speelse manier!

Waar is LEGO Vrouwen van NASA 21312 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 68.9519-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
231
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-11-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
21312
lego insiders punten icoon
202
punten

Met de LEGO set Vrouwen van NASA leer je meer over beroepen in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. De set bevat vier minifiguren van vrouwelijke NASA-heldinnen: Nancy Grace Roman, Margaret Hamilton, Sally Ride en Mae Jemison. Door met deze set te spelen ontdek je de expertises van deze inspirerende vrouwen en ga je op avontuur in de ruimte!

Het bouwen begint met een herkenbare scène: de softwareontwikkeling van Margaret Hamilton en haar team aan het Massachusetts Institute of Technology in 1969. Bouw vervolgens de verstelbare ruimtetelescoop Hubble met authentieke details en projectie van een planetaire nevel. Lanceer daarna de LEGO versie van de spaceshuttle Challenger met afneembare rakettrappen vanaf het lanceerplatform dat gebouwd is door Sally Ride en Mae Jemison.

De set is niet alleen educatief, maar ook erg leuk om mee te spelen en na te spelen. Door het naspelen van ruimteverkenningsmissies kun je zelf in de huid kruipen van deze geweldige vrouwen. De set bevat een informatieboekje met bouwinstructies en achtergrondinformatie over de vrouwen van NASA, de fan die deze set bedacht en de LEGO ontwerpers die eraan werkten.

De bouwwerken zijn allemaal uniek en educatief. Het bouwwerk van Nancy Grace Roman is ca. 7 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep en toont haar expertise in astronomie. Het bouwwerk van Margaret Hamilton bestaat uit een stapel boekelementen van ongeveer 6 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep. Dit bouwwerk staat voor de boeken met de broncode voor de Apollo Guidance Computer (AGC) vluchtsoftware en toont zo haar expertise in de computerwetenschap en ondernemerschap.

Het bouwwerk van Sally Ride en Mae Jemison bestaat uit een lanceerplatform met de spaceshuttle Challenger. Dit bouwwerk is circa 12 cm hoog, 10 cm breed en 6 cm diep. Hierin komen de expertises van beiden astronauten samen: Sally Ride was naast astronaut en natuurkundige ook ondernemer, terwijl Mae Jemison astronaut, natuurkundige en ingenieur is.

De set is geschikt voor jongeren en volwassenen die geïnteresseerd zijn in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. Daarnaast is deze set uitermate geschikt als cadeau voor elke LEGO en ruimteliefhebber.

Bestel nu de LEGO set Vrouwen van NASA en ontdek de wereld van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde op een leuke en speelse manier. Ga op avontuur met de inspirerende vrouwen van NASA en bouw de verstelbare ruimtetelescoop Hubble, het bouwwerk van Margaret Hamilton en het lanceerplatform van Sally Ride en Mae Jemison!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (24-05-2023) € 79.99 (20-03-2023) € 68.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set21329

LEGO® Ideas Fender® Stratocaster™

foto van lego set21338

A-frame boshut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.