Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Piraten van Barracuda Baai 21322

De LEGO set 21322, Piraten van Barracuda Baai, zorgt voor urenlang bouwplezier.
Met een prachtig scheepswrakmodel, diverse kamers en accessoires, minifiguren en dierenfiguren, creëer je je eigen verhalen vol actie en avontuur.
Het eiland en het scheepswrak kunnen worden aangepast en het wrak kan zelfs worden omgebouwd tot een nieuw piratenschip.
Deze 2545-delige set is een geweldig cadeau voor piratenfans en LEGO liefhebbers.
Maak van deze set een eye-catcher in je collectie en beleef nieuwe avonturen!

Waar is LEGO Piraten van Barracuda Baai 21322 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 199.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 32919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 374.9519-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
2545
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
21322
lego insiders punten icoon
1040
punten

Zet koers naar het verleden met LEGO set 21322, de Piraten van Barracuda Baai! Ga terug naar je jeugd en haal nostalgische herinneringen op aan vroegere LEGO bouwprojecten. Met deze set kun je urenlang genieten van bouwplezier en creëer je je eigen verhalen boordevol actie en avontuur.

De Piraten van Barracuda Baai set bevat een prachtig scheepswrakmodel dat je kunt neerzetten of waarmee je kunt spelen. Ontdek de kapiteinshut, de voedselvoorraad, de keuken, de slaapkamers, het laaddok, de boerderij, het toilet, de gevangeniscel, de taverne en de verborgen schat. Bovendien vind je allerlei leuke accessoires, 8 minifiguren van piraten, diverse dierenfiguren en 2 skeletfiguren om je verhalen tot leven te brengen.

Nog leuker is dat het eiland in twee delen kan worden gesplitst en opnieuw kan worden ingedeeld. Zo wordt de begraven piratenschat zichtbaar en kun je je eigen creatieve speelplek maken. Het scheepswrak kan zelfs worden uit elkaar gehaald en worden omgebouwd tot een schip dat is geïnspireerd op het LEGO model van het Black Seas Barracuda piratenschip uit 1989.

De 2545-delige piratenbouwset is een fantastisch cadeau voor piratenfans en LEGO liefhebbers. Het is een geweldig verjaardagscadeau, maar ook perfect als Sinterklaas of kerstcadeau. Het bouwen van deze set zorgt voor urenlang creatief plezier en ontspanning, dus schuif al je zorgen even aan de kant en kom tot rust met deze gave set!

De set bevat 8 minifiguren, waaronder Kapitein Roodbaard, Juffrouw Anker, Robin Loot en de tweeling Stuurboord en Bakboord voor piratenspeelplezier boordevol actie, plus een haai, een varken, 2 papegaaien, 3 krabben, 2 kikkers en 2 skeletfiguren. In de kamers, onder meer een kapiteinshut, keuken, taverne, slaapkamer en gevangeniscel, vind je talloze accessoires. Het eilandmodel van een piratenscheepswrak is ca. 59 cm hoog, 64 cm breed en 32 cm diep en zal een indrukwekkende toevoeging zijn aan je LEGO collectie en je huiskamer of kantoor.

LEGO Ideas sets zijn gecreëerd door LEGO fans en er wordt gestemd door LEGO fans. Het thema biedt een oneindig divers assortiment bouwspeelgoed om te verzamelen, neer te zetten en creatief mee te spelen. Van jong tot oud: er is voor elk wat wils! En omdat LEGO bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zijn ze consistent, compatibel, stevig en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Maak van deze Piraten van Barracuda Baai set een echte eye-catcher in je LEGO collectie en in je huiskamer of op kantoor. Ga terug naar je jeugd, herbeleef de magie van LEGO en beleef nieuwe avonturen met deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 317.99 (30-07-2022) € 439.95 (12-08-2023) € 381.18

Ook aanbevolen:

foto van lego set21334

Jazzkwartet

foto van lego set21324

123 Sesame Street

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.