Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vleugelpiano 21323

De LEGO set 21323 is een uitdagend doe-het-zelfproject voor muziekliefhebbers.
Het bevat een concertpiano van LEGO stenen met een uitneembaar klavier met 25 toetsen, bewegende dempers en een werkend pedaal.
Met de LEGO Powered Up app kun je zelf muziek spelen of de automatische speelfunctie gebruiken.
Met 3662 onderdelen geniet je van urenlang bouwplezier.
Het resultaat is een prachtig model van een concertpiano met authentieke details.
Deze set is een geweldig cadeau voor muzikanten en hobbyisten.

Waar is LEGO Vleugelpiano 21323 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 31705-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 399.9917-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
3662
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21323
lego insiders punten icoon
3000
punten

Ben jij een muziekliefhebber die wel houdt van een uitdagend doe-het-zelfproject? Dan is LEGO set 21323 dé set voor jou! Met deze set kun jij jouw eigen concertpiano van LEGO stenen bouwen en bespelen. Tromgeroffel graag, want hier is onze allereerste LEGO® Vleugelpiano om zelf te bespelen!

De LEGO® Ideas Vleugelpiano (21323) heeft een uitneembaar klavier met 25 toetsen, een authentiek hamermechanisme, bewegende dempers, een werkend pedaal en een motor. Als je verbinding maakt met de LEGO Powered Up app, kun je zelf een deuntje spelen of de automatische speelfunctie gebruiken. Zo kun je jouw favoriete muziekstukken op een heel nieuwe manier beleven.

Het bouwen van de LEGO concertpiano is een uitdagend, maar enorm leuk project. Met maar liefst 3662 onderdelen geniet je van urenlang bouwplezier. Laat de stress van het dagelijks leven van je afglijden en kom tot rust met deze meeslepende bouwuitdaging. Zo voel je je in een mum van tijd weer als herboren.

Het resultaat van jouw inspanningen is een prachtig model met alle authentieke details van een echte concertpiano. Bewonder de bovenklep die je net als de klep van een echte vleugelpiano kunt openzetten en de klavierklep die open kan, tot aan de pianowieltjes en de in hoogte verstelbare pianobank. Het model is gesloten ca. 22,5 cm hoog, 30,5 cm breed en 35,5 cm diep. Dit stijlvolle model kun je thuis of op kantoor neerzetten en is een geweldig cadeau voor muzikanten, muziekliefhebbers, pianisten en hobbyisten.

Als je de piano wilt laten spelen, heb je 6 AAA-batterijen (niet inbegrepen) en de gratis LEGO® Powered Up app nodig. Kies in de app voor zelf spelen of selecteer automatisch spelen en luister naar 1 van de 4 voorgeprogrammeerde nummers. Ervaar een groot gevoel van trots wanneer je deze elegante LEGO-versie van een concertpiano hebt gebouwd en er vervolgens prachtige muziek mee maakt.

De LEGO Ideas Vleugelpiano modelset (21323) is onderdeel van een reeks LEGO bouwsets voor volwassenen. Deze sets zijn speciaal ontworpen voor kritische hobbyisten die zich graag onderdompelen in meeslepende doe-het-zelfprojecten. Met de duidelijke instructies kun je de piano vol zelfvertrouwen bouwen en optimaal van het bouwproces genieten, zelfs als je een beginnende LEGO bouwer bent. Ook bevat de set een rijk geïllustreerd boekje met informatie over de fan die deze vleugelpiano heeft ontworpen en nog veel meer.

LEGO stenen zijn al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen gebonden om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen. Deze vleugelpiano om te verzamelen kan dus tegen een stootje en is prachtig om te zien.

Kortom, ben jij op zoek naar een creatieve uitdaging? Dan is deze LEGO Ideas Vleugelpiano modelset (21323) een geweldige keuze! Bouw jouw eigen LEGO concertpiano en ervaar het grootste plezier dat je kunt beleven aan een doe-het-zelfproject. Laat jouw passie voor muziek en creativiteit samenkomen met deze fantastische set voor volwassenen en geniet van urenlang bouwplezier en muziekplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (31-07-2022) € 399.99 (18-09-2022) € 303.50

Ook aanbevolen:

foto van lego set21320

Dinosaurusfossielen

foto van lego set21337

Tafelvoetbal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.