Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Seinfeld 21328

Met de LEGO set 21328 kun je Jerry's appartement en favoriete momenten uit de sitcom Seinfeld opnieuw beleven.
De set bevat authentieke details, vijf minifiguren en accessoires.
Perfect als cadeau voor jonge fans of als nostalgiegeschenk voor volwassenen.
Bouw dit 1326-delige model alleen of samen met vrienden en familie.
Het displaymodel is een prachtig verzamelobject en wordt geleverd met een geïllustreerd boekje en stapsgewijze instructies.
Bestel nu en herbeleef de hilariteit van Seinfeld!

Waar is LEGO Seinfeld 21328 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 79.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1326
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
21328
lego insiders punten icoon
600
punten

Bereid je voor om een nostalgische reis te maken terug naar de jaren 90 met de LEGO® Ideas Seinfeld Displaymodel (21328) van Jerry's appartement! Deze legendarische sitcom was niet alleen hilarisch, maar heeft ook ons beeld van televisie veranderd. Met deze set kun je nu jouw favoriete momenten uit deze geweldige serie opnieuw beleven. Het displaymodel zit vol authentieke details en is een eerbetoon aan de onvergetelijke comediens van Seinfeld.

De set bevat een bouwbare versie van Jerry's appartement, compleet met keuken en woonkamer waar Jerry en zijn vrienden bij elkaar kwamen. De hal van waaruit buurman Kramer vaak binnen kwam vallen is ook opgenomen in de set. Bovendien vind je accessoires zoals een blauw beeldje, de bovenkant van een muffin, een schilderij van oom Leo en zelfs een videoband van Prognosis Negative. En vergeet niet de Festivus paal en de Commando 8 airconditioner!

Ontmoet jouw favoriete Seinfeld-personages opnieuw met de vijf inbegrepen LEGO minifiguren van Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes en Newman. De minifiguren zijn allemaal uitgerust met accessoires die aansluiten bij hun persoonlijkheid en bekendste momenten uit de serie. Ook is er een klein, bouwbaar podium voor stand-up comedian Jerry zodat je kan genieten van hilarische momenten en scènes.

Deze set is perfect om cadeau te geven aan een jongere generatie zodat zij Seinfeld opnieuw kunnen ontdekken, óf als een nostalgisch geschenk voor volwassenen die destijds fan waren van de serie. Het is een fantastische manier om jouw liefde voor Seinfeld te delen met anderen en samen te genieten van een leuke bouwervaring.

Met deze 1326-delige LEGO set kun je gemakkelijk in je eentje bouwen of samen met vrienden en familie. Het model meet ca. 14 cm hoog, 33 cm breed en 18 cm diep en is dus een prachtig verzamelobject om tentoon te stellen in jouw huis. Bovendien wordt deze set geleverd met een geïllustreerd boekje inclusief interessante informatie over Seinfeld, het originele idee voor deze set en stapsgewijze instructies om te bouwen.

De LEGO Ideas sets worden ontworpen door fans en gekozen door andere LEGO-enthousiastelingen. De set voldoet aan de hoge normen van de LEGO-kwaliteit en veiligheid en is daarom compatibel met andere LEGO-sets. Dit is een fantastische manier om de liefde voor Seinfeld te beschrijven met een LEGO-model voor volwassenen.

Dus, als een fan van Seinfeld, is deze LEGO Ideas Seinfeld Displaymodel set (21328) absoluut een must-have! Wees vrij om jouw beste scènes na te spelen en de comedy-iconen weer tot leven te brengen. Bestel deze set nu en beleef Seinfeld opnieuw!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.99 (02-08-2022) € 79.99 (02-08-2022) € 79.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set21329

LEGO® Ideas Fender® Stratocaster™

foto van lego set21340

Verhalen uit de ruimte

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.