Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Ideas Fender® Stratocaster™ 21329

Maak zelf een legendarische Fender Stratocaster gitaar en Fender 65 Princeton Reverb versterker met de LEGO Ideas set 21329.
Met alle authentieke details, zoals verstelbare whammy bar en stemschroeven, is deze set perfect voor gitaristen en LEGO liefhebbers.
Compleet met accessoires zoals een opklapbare standaard en LEGO sticker van het Fender logo.
Bouw de rode of zwarte gitaar met de bijgeleverde extra stenen.
Ideaal als cadeau voor volwassen LEGO bouwers, muziekliefhebbers, en Fender fans.
Verkrijgbaar met een boekje over de geschiedenis van de Fender Stratocaster gitaar en stapsgewijze instructies.

Waar is LEGO LEGO® Ideas Fender® Stratocaster™ 21329 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 99.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1074
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-10-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21329
lego insiders punten icoon
900
punten

Ben jij een echte gitaarliefhebber en houd je ook van LEGO? Dan hebben wij de perfecte bouwset voor jou: de LEGO Ideas set 21329! Maak zelf een legendarische Fender Stratocaster gitaar en een Fender 65 Princeton Reverb versterker uit de jaren 70. Deze bouwset is niet alleen superleuk om zelf te bouwen, maar ook om als displaymodel neer te zetten in je kamer of studio.

Deze set bevat alle authentieke details die je je kunt bedenken, zoals de verstelbare whammy bar, pick-upschakelaar en stemschroeven. Met behulp van maar liefst 1079 LEGO stenen bouw je deze bouwset op tot een prachtig gedetailleerde replica van de beroemde Fender Stratocaster gitaar en een 65 Princeton Reverb versterker uit de jaren 70.

Naast de gitaar en versterker bevat deze bouwset ook nog andere accessoires, zoals een opklapbare standaard voor de gitaar, miniatuur 'plectrums' in 4 verschillende kleuren en een sticker van het Fender logo gemaakt van LEGO stenen die je op je echte gitaar of versterker kunt plakken.

Voel je een echte rockster en denk terug aan alle legendarische artiesten die met een Stratocaster hebben opgetreden terwijl je deze bouwset in elkaar zet. Met de extra stenen kun je kiezen voor een rode of zwarte gitaar, beiden in perfecte staat om mee te rocken.

De versterker heeft afneembare panelen waardoor je het moederbord, de reverb tank, de luidspreker en andere details aan de binnenkant goed kunt bekijken, en is met rubberen kabels verbonden met de gitaar en het effectpedaal.

Deze bouwset maakt deel uit van een collectie LEGO sets voor volwassenen. Het is een superleuk cadeau voor gitaristen, Fender fans, muziekliefhebbers en enthousiaste LEGO bouwers. Bovendien wordt de set geleverd met een boekje over de geschiedenis van de Fender Stratocaster gitaar, de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers ervan, plus stapsgewijze instructies voor een plezierige bouwervaring.

De gitaar is ca. 36 cm lang, 11 cm breed en 3 cm diep en is een cool cadeau voor gitaristen, muziekliefhebbers en fans van de Fender Stratocaster gitaar. Het is leuk om alleen te bouwen, maar ook om samen met vrienden en familie te bouwen en te delen.

Deze coole bouwset deed mee aan de LEGO Ideas wedstrijd 'Dat klinkt ons als muziek in de oren' en werd gekozen uit de beste 9 inzendingen als volgende LEGO Ideas set door het LEGO Ideas comité. LEGO stenen en onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze goed op elkaar passen en stevige modellen opleveren. Dat is al zo sinds 1958 en LEGO stenen en onderdelen worden op alle mogelijke manieren getest om ervoor te zorgen dat elke LEGO set voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Mis deze unieke kans niet en koop de LEGO Ideas set 21329 nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (25-05-2023) € 119.99 (18-09-2022) € 103.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set21108

Ghostbusters™ Ecto-1

foto van lego set21303

WALL•E

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.