Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Ideas Home Alone 21330

Breng de magie van de feestdagen tot leven met de LEGO Ideas Home Alone set (21330).
Met deze set kun je de beroemde kerstfilm herbeleven en je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan.
Met 3957 onderdelen is dit de grootste LEGO Ideas set tot nu toe.
Het huis van de McCallisters zit vol met leuke en hilarische details.
Deze set is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar ook voor elke gelegenheid.
Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en geniet van urenlang bouwplezier.

Waar is LEGO LEGO® Ideas Home Alone 21330 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 29919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 299.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 299.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
3955
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-11-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
21330
lego insiders punten icoon
2250
punten

Breng de magie van de feestdagen tot leven met de LEGO® Ideas Home Alone set (21330)! Deze set is de perfecte manier om te genieten van de gezelligheid van kerst en om de meest hilarische momenten uit de beroemde kerstfilm opnieuw te beleven. Met deze set kun je niet alleen de filmbeelden terug halen, maar ook je eigen fantasie de vrije loop laten gaan en heerlijk spelen.

De Home Alone set is op maat gemaakt om te spelen en te bewaren. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van het speelplezier, maar je kunt ook creatief aan de slag gaan en elke scène tot in detail nabootsen. Het huis van de McCallisters is ontworpen om je een gevoel van nostalgie te geven, terwijl het ook barst van de prachtige, leuke en hilarische details.

De set bevat alle belangrijke functies uit de film. Zo is er een kachel in de kelder met LEGO verlichtingssteen die oplicht om de warmte in huis na te bootsen. Ook is er een functie waarmee je een strijkijzer kunt laten vallen, slingerende verfblikken en vallende boekenplanken. En wat dacht je van de tokkelbaan die Kevin vanaf de zolder naar zijn boomhut in de achtertuin brengt.

Met een totaal van 3957 onderdelen is dit de grootste LEGO Ideas set tot nu toe. Elk deel is verdeeld in zakjes waardoor je het bouwproces stap voor stap kunt doorlopen en het verhaal van de film in de juiste volgorde kunt beleven. De set bevat ook prachtige minifiguren van Kevin McCallister, moeder Kate McCallister, de boeven Harry en Marv en hun buurman Marley. Compleet geleverd met het busje van Harry en Marv met een breekijzer en politiepet.

Het bouwproces zelf is een prettige bezigheid voor het hele gezin. Het dak en de muren van het huis kunnen open, waardoor je overal bij kunt komen en elke kamer vanuit alle hoeken kunt bewonderen. De detaillering van de LEGO set is ongekend, waardoor zelfs de kleinste personages een eigen karakter hebben en het huis realistisch aanvoelt.

De Home Alone set is echter niet alleen voor de feestdagen, maar een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Als samenvatting, de LEGO® Ideas Home Alone set (21330) biedt het volgende:

- Verzamelset uit de beroemde kerstfilm
- Inclusief 5 LEGO® minifiguren: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv en buurman Marley
- Het huis is ca. 27 cm hoog, 34 cm breed en 37 cm diep
- Met 3957 onderdelen de grootste LEGO Ideas set tot nu toe
- Bouwproces verdeeld over 24 zakjes die de plot van de film volgen
- Inclusief LR41-batterij voor LEGO verlichtingssteen waarmee je de kachel laat oplichten
- Geïllustreerd boekje over Home Alone
- Stapsgewijze instructies voor een boeiende bouwervaring
- Bouw- en verzamelset voor volwassenen

LEGO® staat bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid en robuustheid. Alle stenen en onderdelen worden uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge veiligheidsnormen. Met deze set kun je optimaal genieten van de kerstsfeer en kunnen jij en je familie genieten van een gezamenlijk project: een huis van LEGO dat urenlang plezier biedt.

De LEGO® Ideas Home Alone set (21330) is online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar. Bestel je eigen exemplaar vandaag nog en beleef een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 247.00 (28-08-2022) € 412.99 (27-12-2023) € 307.61

Ook aanbevolen:

foto van lego set21334

Jazzkwartet

foto van lego set21316

The Flintstones

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.