Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wereldbol 21332

De LEGO set 21332 is een replica van een klassieke globe, gemaakt van LEGO stenen.
De wereldbol kan echt draaien en heeft glow-in-the-dark tegels om de namen van de continenten en oceanen uit te lichten.
De set bevat ook bouwbare pictogrammen van een schip en een kompas, evenals een naamplaatje met 'The Earth'.
Met 2585 onderdelen is deze set perfect als cadeau voor reisliefhebbers.
Het bouwproces wordt begeleid door meegeleverde instructies met afbeeldingen.
Deze set maakt deel uit van de LEGO Ideas collectie en heeft een afmeting van ca.
40 cm hoog, 30 cm breed en 26 cm diep.

Waar is LEGO Wereldbol 21332 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 20919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 229.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
2585
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-02-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21332
lego insiders punten icoon
1725
punten

Welkom bij de Wereldbol LEGO set van 21332, waar je de hele wereld kunt ontdekken zonder je stoel te verlaten! Deze set is ontworpen door een van onze fans en verder ontwikkeld door ons LEGO Ideas team, zodat we je de perfecte LEGO ervaring kunnen bieden.

Met deze set krijg je een replica van een klassieke globe, volledig gemaakt van LEGO stenen. Het displaymodel heeft een vintage uitstraling en dankzij de LEGO Technic onderdelen kan de wereldbol zelfs echt draaien. Ook zijn de namen van de continenten en oceanen uitgelicht met glow-in-the-dark tegels. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook bouwbare pictogrammen van een schip en een kompas toegevoegd, en natuurlijk mag het naamplaatje met 'The Earth' niet ontbreken als laatste touch.

Met 2585 onderdelen begint jouw reis om de wereldbol te bouwen met één steen. Maar maak je geen zorgen, de meegeleverde instructies met afbeeldingen begeleiden je bij elke stap van de bouw, zodat je met gemak jouw perfecte wereldbol kunt maken. Dit verzamelmodel is niet alleen perfect voor jezelf, maar ook een schitterend cadeau voor reislustige vrienden.

En als kers op de taart hebben we het bouwproces nog leuker gemaakt door LEGO sets voor volwassenen te creëren. Hiermee vragen we jouw aandacht voor een gefocuste, praktische en creatieve bouwervaring. Er is altijd een LEGO set die bij je past, of dat nu gaat om filmmagie of om pophelden. En natuurlijk mag onze Wereldbolset niet ontbreken aan deze collectie.

De set is ca. 40 cm hoog, 30 cm breed en 26 cm diep en zal perfect staan op jouw bureau of in je woonkamer. En met het geïllustreerde boekje dat bij de set zit, kun je alles te weten komen over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die het verder hebben ontwikkeld.

Deze set is de keuze van LEGO fans, en is een van de vele LEGO Ideas modellen die allemaal zijn ontworpen door een fan en vervolgens door onze fans zijn gestemd en uiteindelijk in productie zijn genomen. Dit garandeert de hoogste kwaliteit zonder compromissen, omdat we al sinds 1958 strenge kwaliteitsnormen hanteren om ervoor te zorgen dat de LEGO stenen eenvoudig en stevig op elkaar passen. We stellen veiligheid voorop en daarom worden onze LEGO onderdelen zorgvuldig geanalyseerd en voldoen ze aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Trakteer jezelf of geef deze 2585-delige LEGO Wereldbol cadeau aan iemand die van reizen, geografie, kunst of mooie interieurversiering houdt voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid en ontdek samen de wereld op een unieke LEGO manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 199.00 (25-05-2023) € 229.99 (18-09-2022) € 215.10

Ook aanbevolen:

foto van lego set21321

Internationaal ruimtestation

foto van lego set21103

DeLorean tijdmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.