Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jazzkwartet 21334

De LEGO Ideas Jazzkwartet set (21334) is een hoogwaardige bouwset voor volwassenen.
Bouw je eigen jazzband met figuren van een pianist, bassist, trompettist en drummer.
Creëer de sfeer van een echt jazzconcert en plaats de figuren in dynamische poses.
Deze set is perfect voor muziek- en LEGO-liefhebbers en een geweldig cadeau.
De set bevat bouwinstructies en exclusieve kunstboekjes.
Begin vandaag nog met bouwen en geniet van de prachtige wereld van LEGO Ideas Jazzkwartet set.

Waar is LEGO Jazzkwartet 21334 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1606
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
28-06-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21334
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben jij een muziekliefhebber die ook van LEGO houdt? Dan is deze LEGO® Ideas Jazzkwartet set (21334) iets voor jou! Hiermee kun je je eigen jazzband maken, bestaande uit vier figuren: een pianist, bassist, trompettist en drummer. Maak de set compleet met gedetailleerde bouwbare modellen van de instrumenten: een vleugelpiano, contrabas, trompet en drumstel.

Door deze set van LEGO Ideas te bouwen, kun je daadwerkelijk de sfeer van een echt jazzconcert creëren. Plaats de figuren in hun dynamische poses en kies zelf hoe je ze wilt neerzetten. Het maakt niet uit of het nu op een podium is, in een bar of thuis op de boekenplank.

De LEGO® Ideas Jazzkwartet set is geen gewone LEGO set. Het is een hoogwaardige bouwset voor volwassenen, zorgvuldig samengesteld en bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in stijlvolle en creatieve modellen. Of je nu een muziekliefhebber bent of gewoon van LEGO houdt, deze set is perfect voor jou.

Het Jazzkwartet is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of andere gelegenheden. Het is niet alleen een must-have voor de jazzfans, maar ook voor alle LEGO-fans die graag creatief bezig zijn en van hoogwaardige modellen houden.

In de LEGO® Ideas Jazzkwartet set vind je afzonderlijke bouwinstructies voor elke muzikant met instrument, zodat je deze leuke, creatieve ervaring kunt delen met je vrienden, familieleden of bandleden. Er zijn ook vijf geïllustreerde boekjes met exclusieve kunstzinnige kaft en stap-voor-stap instructies voor elke creatie. Eén van de boekjes bevat zelfs interviews met de fan die de set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers ervan.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de prachtige wereld van LEGO® Ideas Jazzkwartet set. Het is een geweldige manier om je passie voor muziek en LEGO te combineren en een meesterwerk te creëren dat je kunt delen met anderen en waar je nog lang van kunt genieten.

De hoogste kwaliteit zonder compromissen – LEGO® stenen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen. Ze zijn veilig en duurzaam en worden uitvoerig getest en geanalyseerd om te voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® Ideas Jazzkwartet set (21334) is een unieke en waardevolle toevoeging aan je LEGO-verzameling. Bestel hem vandaag nog en beleef urenlang bouwplezier terwijl je je favoriete jazzmuziek luistert.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (24-07-2024) € 99.99 (13-07-2022) € 91.31

Ook aanbevolen:

foto van lego set92177

Schip in een fles

foto van lego set40448

Klassieke auto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.