Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gemotoriseerde vuurtoren 21335

De LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) is een gedetailleerde set met een gemotoriseerd ronddraaiend licht en een speciaal ontworpen fresnellens-element.
De set bevat ook een huisje met een open haard, een bouwbare roeiboot en minifiguren van een vuurtorenwachter en zeiler.
Met een hoogte van ca.
54 cm is deze set een prachtige blikvanger voor in huis.
Bestel vandaag nog en ontdek jouw eigen wereld van LEGO bouwen!

Waar is LEGO Gemotoriseerde vuurtoren 21335 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 299.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
2065
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
21335
lego insiders punten icoon
2250
punten

De LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) is de perfecte set voor fans van LEGO bouwen en volwassenen die een ontspannend project willen hebben. Deze set bevat een vuurtoren met een gemotoriseerd ronddraaiend licht, een speciaal ontworpen fresnellens-element en een huisje met een gloeiende open haard. Het geheel staat op rotsen van LEGO stenen en heeft een trap naar een steiger en een grot met een piratenschat.

Bij deze set krijg je ook twee minifiguren van een vuurtorenwachter en zeiler, een bouwbare roeiboot en figuren van een zeemeeuw en kat. Alles is gemaakt met oog voor detail en is eenvoudig toegankelijk, zodat je alle details goed kunt bekijken.

Met deze set heb je een unieke bouwervaring die je niet snel vergeet. Het klassieke LEGO displaymodel is een prachtige verrassing voor jezelf of andere enthousiaste LEGO bouwers. De bouwinstructies leiden je stap voor stap door het boeiende bouwproces heen en zorgen voor urenlang speelplezier.

De LEGO sets voor volwassenen zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige modellen en er is altijd wel een ontspannend, praktisch bouwproject voor jou, waar je interesses ook liggen. De Gemotoriseerde vuurtoren is een van deze sets en is een cadeau dat perfect is voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden.

Met dit bouwbare kunstwerk voor in huis heb je een werkende vuurtoren die ca. 54 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep is. Het is een echte blikvanger en zal de aandacht trekken van iedereen die bij je op bezoek komt.

De set wordt geleverd met een stapsgewijze bouwgids. In het bijbehorende geïllustreerde boekje vind je informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers ervan, plus instructies met afbeeldingen die je door de boeiende bouwervaring leiden.

De LEGO stenen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Daarbij worden de LEGO onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) is een geweldige set die je niet mag missen. Bestel hem vandaag nog en ontdek jouw eigen wereld van LEGO bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 275.00 (25-05-2023) € 299.99 (18-05-2023) € 282.20

Ook aanbevolen:

foto van lego set21110

Onderzoekinstituut

foto van lego set21338

A-frame boshut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.