Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Office 21336

De LEGO set 21336 is een geweldig cadeau voor fans van The Office.
Met 15 minifiguren en accessoires uit de populaire serie, kan je je eigen Dunder Mifflin kantoor bouwen en hilarische momenten herbeleven.
Deze set is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en biedt urenlang speelplezier.
Bestel nu deze must-have LEGO set en geniet van de pure nostalgie van LEGO.

Waar is LEGO The Office 21336 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1164
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-10-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
15
lego set nummer icoon
21336
lego insiders punten icoon
900
punten

Wil jij ook graag je eigen Dunder Mifflin kantoor van The Office nabouwen? Dan is deze LEGO set 21336 echt wat voor jou! Met deze geweldige set bouw je de bekende gedeeltes van het kantoor van Dunder Mifflin in Scranton na, zoals het kantoor van baas Michael Scott (uitschuifbaar), de vergaderruimte en nog veel meer. Deze set is geïnspireerd op de populaire mockumentary-serie The Office en laat je onvergetelijke momenten uit de serie opnieuw beleven.

Deze LEGO set van The Office is een geweldig cadeau voor fans van de serie. Inclusief 15 LEGO minifiguren: Michael Scott, Dwight Schrute, Jim Halpert, Pam Beesly, Ryan Howard, Angela Martin, Oscar Martinez, Kevin Malone, Stanley Hudson, Kelly Kapoor, Phyllis Lapin Vance, Meredith Palmer, Creed Bratton, Toby Flenderson en Darryl Philbin, plus een LEGO figuur van Angela's kat Garbage. Er zijn ook veel accessoires die verwijzen naar hilarische momenten, zoals een nietmachine in gelatine, het Gouden Ticket, een Dundie-trofee en een 'World's Best Boss' mok. Met deze set ben jij verzekerd van urenlang speelplezier en hilariteit.

Maar deze set is niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen hiermee uit de voeten. Ontdek ook de andere hoogwaardige LEGO sets voor volwassenen in deze collectie. Er is altijd wel een bouwproject dat bij jou past, waar je interesses ook liggen. Deze bouwsets zijn perfect om te ontspannen of om samen met vrienden en familie te bouwen en te genieten van de pure nostalgie van LEGO.

Met deze LEGO set kun jij je eigen wereld creëren. Bouw jouw eigen Dunder Mifflin kantoor en bepaal zelf welke scènes je wilt naspelen. Gaat Dwight in de aanval met zijn nerfgun, of gaat Michael weer een keer uit zijn dak? Met deze set kun je alle hilarische momenten herbeleven en zelfs nieuwe verhaallijnen verzinnen.

Deze LEGO set is een echte must-have voor alle fans van The Office. Met maar liefst 1164 onderdelen bouw jij je eigen Dunder Mifflin-kantoor in elkaar. De set is ca. 7 cm hoog, 30 cm breed en 25 cm diep en bevat stapsgewijze instructies voor een plezierige bouwervaring. Deze 1164-delige set bevat ook een geïllustreerd boekje over The Office, de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers ervan.

De keuze van LEGO fans – deze bouwset voor volwassenen is een van de vele LEGO Ideas modellen die allemaal zijn ontworpen door een fan, waarna LEGO fans erop hebben gestemd en het door de LEGO Groep in productie is genomen. Bovendien voldoen LEGO stenen aan hoge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Veiligheid gegarandeerd – LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Bestel nu deze geweldige LEGO set van The Office en bouw jouw eigen Dunder Mifflin-kantoor!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.00 (24-06-2023) € 119.99 (29-04-2023) € 109.79

Ook aanbevolen:

foto van lego set21328

Seinfeld

foto van lego set21335

Gemotoriseerde vuurtoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.