Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tafelvoetbal 21337

De LEGO Ideas Tafelvoetbal set (21337) biedt urenlang plezier voor jong en oud.
Bouw je eigen team van 22 gepersonaliseerde LEGO minifiguren en bedien ze met 2 stangen per team.
Het spelveld is voorzien van gekleurde schuifknoppen om de score bij te houden en wordt geleverd met accessoires zoals voetballen, een trofee en vlaggen.
Deze nostalgische set is perfect voor voetbalfans en sportliefhebbers.
Bestel nu en haal deze klassieker in huis!

Waar is LEGO Tafelvoetbal 21337 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 249.9919-09-2024

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
2339
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
22
lego set nummer icoon
21337
lego insiders punten icoon
1875
punten

Klaar voor de winnende goal? Laat het spel beginnen met de LEGO® Ideas Tafelvoetbal set (21337)! Deze iconische creatie zorgt voor urenlang plezier voor jong en oud. Bouw je eigen gepersonaliseerde team van 22 LEGO minifiguren met keuze uit 44 gezichten en 43 haarstijlen. Deze minifiguren zijn verdeeld over 2 teams, elk met 5 spelers die kunnen worden bediend met 2 stangen per team. Laat je fantasie de vrije loop en pas de uiterlijk van je spelers aan om ze nog cooler te maken!

Het spelveld heeft twee stangen voor elk team, één voor de keeper en twee verdedigers en één voor twee aanvallers. Houd de score bij met de gekleurde schuifknoppen achter elk doel en leef je volledig in met de hulp van accessoires zoals twee voetballen, een trofee en vlaggen. Zet de tribune naast de tafel en vul hem met niet-spelende minifiguren om de spelers aan te moedigen en zorg voor een echt stadiongevoel!

Deze retro tafelvoetbal set is het perfecte cadeau voor voetbalfans, sportliefhebbers en iedereen die houdt van gezellige groepsactiviteiten! Met 2339-delige LEGO stenen is deze set perfect om te verzamelen en een echte blikvanger in je huis. Het is ook een nostalgisch cadeau voor volwassenen die graag terugdenken aan hun eigen tafelvoetbalervaringen.

Als je een fan bent van LEGO sets voor volwassenen dan is deze set zeker iets voor jou! De zorgvuldig samengestelde collectie geweldige modellen van LEGO sets voor volwassenen biedt voor elk wat wils. Je kunt je eigen wereld creëren en elke set aanpassen aan je persoonlijke interesses.

Deze LEGO® Ideas Tafelvoetbal (21337) set is ontworpen voor plezier en interactie. Iedereen kan meedoen met het voetbalspel, van kinderen tot hun overgrootouders. Volg de stapsgewijze bouwgids voor instructies en geniet van je bouwavontuur. Het geïllustreerde boekje bevat informatie over de fan die dit geweldige spel bedacht en de LEGO ontwerpers ervan.

Koop deze set nu en laat je creativiteit de vrije loop! Bij LEGO hechten we veel waarde aan topkwaliteit en veiligheid. LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dit bouwbare model voor volwassenen is een van de vele LEGO Ideas modellen die allemaal zijn ontworpen door fans, waarna andere LEGO fans erop hebben gestemd en door de LEGO Groep in productie zijn genomen. Het is nu jouw beurt om deze klassieker in huis te halen en samen te spelen met je vrienden en familieleden! Bestel nu en maak je klaar om de winnende goal te scoren met LEGO Ideas Tafelvoetbal (21337) set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 249.99 (18-05-2023) € 249.99 (18-05-2023) € 249.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set21321

Internationaal ruimtestation

foto van lego set21304

Doctor Who

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.