Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verhalen uit de ruimte 21340

De LEGO set 21340, genaamd Verhalen uit de ruimte, geeft je de mogelijkheid om avonturen in de ruimte te beleven.
Het bevat 4 bouwbare 3D-ansichtkaarten geïnspireerd op sciencefictionmythes en films uit de jaren 80.
De ansichtkaarten kunnen neergezet of aan de muur gehangen worden en zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen.
Met 688 stenen kun je je eigen verhalen vertellen in de ruimte.
Deze set is een ideaal cadeau voor ruimtevaart-, astronomie- en kunstliefhebbers.

Waar is LEGO Verhalen uit de ruimte 21340 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
688
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21340
lego insiders punten icoon
375
punten

Laat je fantasie de vrije loop en beleef avonturen in de ruimte met de LEGO® Ideas Verhalen uit de ruimte (21340) bouwset! Deze set bevat 4 bouwbare 3D-ansichtkaarten met scènes geïnspireerd op populaire sciencefictionmythes, films, boeken en posters uit de jaren 80. Zet ze samen neer en creëer minimalistische LEGO voorstellingen van een observatorium voor het bekijken van kometen en vallende sterren, een maanbasis en maansverduistering, een shuttle die door de ruimte raast en een zwart gat.

Of je nu een liefhebber bent van ruimtevaart, astronomie of kunst, de bouwbare ansichtkaarten zijn een prachtig cadeau om te geven of te krijgen. Je kunt ze neerzetten of aan de muur hangen en ze zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. De set bevat afzonderlijke bouwinstructies voor elke ansichtkaart, waardoor het bouwen een ideale groepsactiviteit is om te delen met familie of vrienden.

Welkom in jouw eigen universum! Ontdek de LEGO sets voor volwassenen, een zorgvuldig samengestelde collectie van modellen. Wat jouw interesses ook zijn, er is altijd wel een bouwproject dat bij jou past. Met deze set van 688 stenen heb je alles wat je nodig hebt om je eigen verhalen te vertellen in de ruimte.

Met deze bouwset van LEGO Ideas haal je een uniek en origineel ontwerp in huis, geïnspireerd door de creaties van LEGO fans over de hele wereld. Bouw kleurrijke afbeeldingen van een observatorium voor het bekijken van kometen en vallende sterren, een maanbasis en maansverduistering, een shuttle en een zwart gat. De roze met paarse ansichtkaart bevat sterelementen waarmee je in staat bent om diverse sterrenbeelden te vormen, zoals de Grote Beer, Cepheus, Kleine Beer of Cassiopeia.

De ansichtkaarten zijn individualistisch genoeg om op zichzelf te staan, maar kunnen ook gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Zet ze neer op een plank of hang ze op aan de muur met behulp van de hangers aan de achterkant van elke kaart. Dit verzamelmodel voor volwassenen is een van de vele LEGO Ideas modellen die allemaal zijn bedacht door fans en vervolgens door andere LEGO fans zijn gekozen en in productie zijn genomen.

Deze set is niet alleen prachtig om in huis te hebben, maar ook veilig. LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze makkelijk in elkaar te zetten en stevig op elkaar passen. LEGO onderdelen worden uitgebreid getest op veiligheid en voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Trakteer jezelf of geef deze LEGO Ideas Verhalen uit de ruimte (21340) bouwset cadeau aan een geliefde. Het is een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Dit bouwwerk is decoratief en kan gemakkelijk overal thuis geplaatst worden. Dankzij de afzonderlijke bouwinstructies voor elke kaart is het een leuke en gezellige groepsactiviteit. Het boekje met informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers erachter, maakt van deze set een échte must-have!

Ga op avontuur in de ruimte en beleef een onvergetelijke ervaring met de LEGO® Ideas Verhalen uit de ruimte (21340) bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21321

Internationaal ruimtestation

foto van lego set21103

DeLorean tijdmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.