Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen 21341

Beleef het betoverende avontuur van Disney Hocus Pocus met LEGO set 21341: het huisje van de Sanderson-zussen. Met gedetailleerd bouwmodel, diverse interieurdetails, bewegende onderdelen en 6 minifiguren. Perfect cadeau voor fans van Disney Hocus Pocus. Bestel nu en begin met bouwen aan dit magische meesterwerk!

Waar is LEGO Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen 21341 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
2316
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
21341
lego insiders punten icoon
1725
punten

Heb je altijd al een betoverend avontuur willen beleven in de wereld van Disney Hocus Pocus? Dan is LEGO® Ideas Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen (21341) de perfecte set voor jou! Dit gedetailleerde bouwbare model van het huisje van de Sanderson-zussen brengt de magie van de film tot leven en geeft je de mogelijkheid om de interieurdetails van het huisje te ontdekken.

Het huisje kan op meerdere manieren worden geopend, zodat je gemakkelijk de cadeauwinkel van het museum, de ketel met een LEGO verlichtingssteen om het vuur eronder te verlichten, het spreukenboek en de slaapkamer vol vleermuizen kunt bekijken. Bovendien kun je de zijkamer losmaken waar Dani Dennison door de heksen werd gevangen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook aan het waterrad draaien om roze 'rook' uit de schoorsteen te laten komen.

De set bevat 6 LEGO minifiguren, namelijk Winifred Sanderson, Sarah Sanderson, Mary Sanderson, Max Dennison, Dani Dennison en Allison Watts, plus een figuur van Thackery Binx in de vorm van een kat. Met de diverse accessoires, waaronder een groene bliksemspreuk, Dani's pompoenemmer en de bezem, dweil en stofzuiger waarop de heksen in de film vliegen, kun je de scènes uit Disney Hocus Pocus tot leven brengen.

Daarnaast kan de poort-/kerkhofconstructie worden gebruikt als displaystandaard voor alle meegeleverde personages. Zo kun je je favoriete scènes uit de film naspelen en de set tentoonstellen in je kamer.

Deze bouwset is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Het is een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag of Halloween voor fans van Disney Hocus Pocus en liefhebbers van fantasy en comedy. Met maar liefst 2316 delen biedt deze set urenlang bouwplezier en een unieke verzamelervaring.

Het huisje is ongeveer 27 cm hoog, 26 cm breed en 24 cm diep, dus het zal zeker een opvallende aanvulling zijn op je LEGO collectie. En als je een fan bent van de film, zul je zeker genieten van het bijgeleverde boekje met leuke weetjes over de Disney Hocus Pocus film en interviews met de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers ervan.

LEGO Ideas is een collectie van bouwbare modellen die allemaal zijn ontworpen door fans zoals jij. Deze set is gekozen door LEGO fans over de hele wereld en is in productie genomen door de LEGO groep. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze set voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden waar LEGO om bekend staat.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Dus je kunt met een gerust hart genieten van het bouwen en spelen met deze set.

Dus waar wacht je nog op? Beleef het betoverende avontuur van Disney Hocus Pocus met LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen (21341). Bestel nu en begin met bouwen aan dit magische meesterwerk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21338

A-frame boshut

foto van lego set40487

Zeilbootavontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.