Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De insectencollectie 21342

Haal de wonderlijke insectenwereld in huis met LEGO® Ideas De insectencollectie (21342). Deze unieke set bevat levensgrote bouwmodellen van een blauwe morphovlinder, Herculeskever en Chinese bidsprinkhaan. Met verstelbare displaymodellen en aparte bouwinstructies biedt deze set urenlang speelplezier voor jong en oud. Bestel nu en ontdek de schoonheid van de natuur!

Waar is LEGO De insectencollectie 21342 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1111
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21342
lego insiders punten icoon
600
punten

Haal de wonderlijke wereld van insecten in huis met LEGO® Ideas De insectencollectie (21342). Deze unieke set is het perfecte cadeau en bevat gedetailleerde, levensgrote bouwmodellen van een blauwe morphovlinder, een Herculeskever en een Chinese bidsprinkhaan, allemaal in hun natuurlijke leefomgeving.

Laat je fantasie de vrije loop met de verstelbare displaymodellen. De blauwe morphovlinder heeft beweegbare vleugels met LEGO elementen in verschillende tinten blauw, samen met een bouwbare bloem en een schattige honingbij. De Herculeskever heeft vleugels die je kunt bevestigen en de karakteristieke hoorns van het mannetje van deze soort. En de vrouwelijke Chinese bidsprinkhaan wordt geleverd met een bouwbare lieveheersbeestje. Elk model wordt geleverd met aparte bouwinstructies, zodat je ze alleen of samen met anderen kunt bouwen en er eindeloos mee kunt spelen.

De LEGO® Ideas De insectencollectie is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Welkom in je eigen wereld vol avontuur en creativiteit. Ontdek LEGO sets voor volwassenen, een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige modellen. Wat je passie ook is, er is altijd een bouwproject dat perfect bij je past.

Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur met de LEGO® Ideas De insectencollectie. Deze set bevat levensgrote bouwmodellen van een blauwe morphovlinder, een Herculeskever en een Chinese bidsprinkhaan, allemaal tot in het kleinste detail uitgewerkt. Met deze set breng je de natuurlijke leefomgeving van deze bijzondere insecten naar jouw eigen huis.

De blauwe morphovlinder is een prachtige vlinder met verstelbare vleugels in verschillende blauwtinten. Creëer de blauwtinten en voeg zelfs witte stippen toe om het helemaal realistisch te maken. Daarnaast kun je een bouwbare honingbij en een bloem maken om het plaatje compleet te maken. De Herculeskever is de langste kever ter wereld en met deze set kun je hem zelf bouwen. Bevestig de vleugels en de karakteristieke hoorns van het mannetje van deze soort en laat de insectenwereld tot leven komen. En vergeet de vrouwelijke Chinese bidsprinkhaan niet, compleet met bouwbare lieveheersbeestje. Deze verstelbare modellen zijn een feest om te bouwen en zullen zeker bewondering oogsten.

De LEGO® Ideas De insectencollectie is niet alleen een geweldig cadeau voor insectenliefhebbers, het is ook een echte eyecatcher. Deze set van 1111 onderdelen is een perfect cadeau voor jong en oud. Trakteer jezelf op deze unieke verzamelset of geef hem cadeau aan iemand die dol is op insecten en de natuur. Met deze set haal je niet alleen bouwplezier in huis, maar ook bewondering voor de schoonheid van de natuur.

Het bouwmodel van de Chinese bidsprinkhaan is ongeveer 18 cm hoog, 17 cm breed en 16 cm diep en zal zeker opvallen in je interieur. Plaats hem op een plank, in een vitrinekast of op je bureau en geniet elke dag van de prachtige details. Deze set bevat ook afzonderlijke bouwinstructies voor elk model, zodat je ze gemakkelijk kunt bouwen. Daarnaast is er een boekje met weetjes over de insecten en meer, zodat je alles te weten kunt komen over deze fascinerende beestjes.

De LEGO® Ideas De insectencollectie is een echte favoriet onder LEGO fans. Dit displaymodel voor volwassen verzamelaars is ontworpen door een fan en vervolgens gekozen door LEGO fans over de hele wereld. Het is een bewijs van de creativiteit en het vakmanschap van LEGO fans en een echte aanwinst voor elke LEGO collectie.

Als je kiest voor LEGO, kies je voor kwaliteit. LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en stevig op elkaar passen. De stenen worden uitvoerig getest en geanalyseerd om te voldoen aan de strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO kun je met een gerust hart spelen en bouwen, wetende dat je kiest voor duurzaamheid en veiligheid.

Haal de insectenwereld in huis met LEGO® Ideas De insectencollectie. Bouw de prachtige blauwe morphovlinder, de indrukwekkende Herculeskever en de fascinerende Chinese bidsprinkhaan. Laat je verwonderen door de schoonheid van de natuur en beleef eindeloos speelplezier met deze verstelbare displaymodellen. Of je nu alleen of met anderen bouwt, met deze set haal je een stukje magie in huis.

Ontdek de LEGO® Ideas De insectencollectie en laat je inspireren door de schoonheid van de natuur. Bouw de blauwe morphovlinder, de Herculeskever en de Chinese bidsprinkhaan en creëer je eigen insectenrijk. Met deze set haal je niet alleen een stukje natuur in huis, maar ook een geweldige bouwervaring. Beleef urenlang speelplezier met deze gedetailleerde modellen en ontdek alles wat er te weten valt over insecten en hun leefomgeving.

Mis deze unieke LEGO® Ideas set niet! Bestel nu en beleef uren bouwplezier met de LEGO® Ideas De insectencollectie. Creëer je eigen insectenwereld en ontdek de schoonheid van de natuur. Met deze set haal je niet alleen een stukje natuur in huis, maar ook een geweldige bouwervaring. Bestel nu en laat je verwonderen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21332

Wereldbol

foto van lego set21341

Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.