Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Oriënt-Express 21344

Stap aan boord van de legendarische Oriënt-Express met LEGO set 21344. Deze unieke set bevat een gedetailleerde locomotief, treinwagons en 8 LEGO minifiguren. Bewonder de authentieke interieurdetails en geniet van de fascinerende bouwervaring met de gedrukte handleiding en de LEGO Builder app. Deze bouwset is een prachtig stukje geschiedenis en een geweldig bouwproject voor volwassen LEGO liefhebbers. Verzamel alle LEGO bouwsets voor volwassenen en creëer jouw eigen LEGO paradijs!

Waar is LEGO De Oriënt-Express 21344 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
2540
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
21344
lego insiders punten icoon
2250
punten

Stap aan boord van de legendarische Oriënt-Express en keer terug naar de glorietijd van het treinreizen! Met de prachtige LEGO® Ideas set (21344) haal je een stukje geschiedenis en avontuur in huis. Deze unieke set is een waar cadeau voor liefhebbers van treinen, reizen en geschiedenis.



De set bestaat uit een gedetailleerde locomotief, tender, restauratiewagon en slaaprijtuig, compleet met bijpassende treinrails. Maar wat deze set pas echt bijzonder maakt, zijn de vele authentieke interieurdetails die zichtbaar worden dankzij de afneembare daken. Bewonder de prachtig ingelegde panelen en het spiegeleffect boven het bed in de eersteklas kamer. Het is net alsof je zelf in de Oriënt-Express rondloopt!



Maar dat is nog niet alles. In deze set vind je ook maar liefst 8 LEGO minifiguren, waaronder een stationsmedewerker, een hertogin en zelfs een filmregisseur! En wist je dat deze filmregisseur gebaseerd is op de fan die deze set heeft bedacht? Een uniek eerbetoon aan de LEGO community!



Om het bouwplezier compleet te maken, worden zowel een gedrukte handleiding als de LEGO Builder app meegeleverd. Deze app neemt je stap voor stap mee door de fascinerende bouwervaring, zodat je tijdens het bouwen geen enkel detail hoeft te missen.



Deze legendarische Oriënt-Express set maakt deel uit van de LEGO bouwsets voor volwassenen. Een zorgvuldig samengestelde collectie hoogwaardige modellen, speciaal ontworpen voor de volwassen LEGO liefhebber. Of je nu al jarenlang fan bent van LEGO of pas net begint, er is altijd een bouwproject dat perfect bij jouw passie aansluit.



Met deze set haal je niet alleen een prachtig stukje geschiedenis in huis, maar ook een geweldig bouwproject waar je urenlang plezier aan zult beleven. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw eigen avontuurlijke treinreis. Verzin nieuwe verhalen en laat je fantasie de hoofdrol spelen.



Stap aan boord van de Oriënt-Express en ga op reis naar een wereld van bouwplezier en verwondering. Deze set is niet zomaar een speelgoed, het is een waar kunstwerk waar jong en oud van zullen genieten. Dus waar wacht je nog op? Verzamel alle LEGO bouwsets voor volwassenen en creëer jouw eigen LEGO paradijs!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21306

Yellow Submarine

foto van lego set21338

A-frame boshut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.