Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Family Tree 21346

De LEGO set 21346 is de Familieboom ornament. Dit creatieve cadeau voor volwassenen bevat een bouwbare familieboomstandaard met 16 hangende houders voor foto's en aandenkens. De set bevat ook accessoire-elementen, seizoensgroen, vogelhuisjes en vogelfiguren. Bouwinstructies zijn te vinden in de doos en op de LEGO Bouwer-app.

Waar is LEGO Family Tree 21346 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1040
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21346
lego insiders punten icoon
520
punten

Bouw samen, beleef nostalgische herinneringen en creëer unieke interieurdecoratie met de LEGO® Ideas Familieboom (21346) ornament. Een prachtig creatief cadeau voor volwassenen, deze bouwbare familieboomstandaard heeft 16 hangende houders om kleine foto's, berichten en andere papieren aandenkens tentoon te stellen.



De verborgen opbergvak aan de voet van de boom zit vol accessoire-elementen. Kies uit een selectie van seizoensgroen, plaats een speelgoedvliegtuig en een vlieger in de takken van de boom en voeg de 4 vogelhuisjes, 2 vogelfiguren en een Filipijnse vlinder toe. Er zijn ook bloemelementen om op de grasgroene basis te plaatsen, plus veel andere items om de idyllische scène aan te passen, waaronder verrekijkers, voedingselementen, rolschaatsen en een vergrootglas.



Vind stapsgewijze bouwinstructies in de doos en op de LEGO Bouwer-app om je te helpen genieten van de bewuste, ontspannende activiteit van het bouwen met bakstenen met je familie en vrienden.

Laatste update: 2024-01-21 11:00:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.