Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Red London Telephone Box 21347

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de wereld van LEGO met de LEGO set 21347: de Red London Telephone Box. Deze bouwset is een eerbetoon aan de beroemde telefooncel en bevat een complete Londense straatscène. Geschikt voor jongeren en volwassenen. Bestel nu en voeg een vleugje Londen toe aan je verzameling!

Waar is LEGO Red London Telephone Box 21347 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1460
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
03-02-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21347
lego insiders punten icoon
747
punten

Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de creatieve wereld van LEGO met de LEGO set 21347: de Red London Telephone Box. Deze speelse en nostalgische bouwset is een eerbetoon aan een Brits cultureel icoon en een perfect cadeau voor reisfanaten en geschiedenisliefhebbers.



Stap in de wereld van Londen met deze authentiek gedetailleerde LEGO set. Bouw je eigen versie van de beroemde rode telefooncel en laat je meeslepen door de charme en het karakter van deze iconische bezienswaardigheid. Kies tussen een vintage draaitelefoon of een telefoon in jaren 90-stijl en breng de LEGO set tot leven met de LEGO lichtsteen die geactiveerd wordt door het dak van de telefooncel in te drukken.



De LEGO set 21347 bevat niet alleen de telefooncel, maar ook een complete Londense straatscène. Breng de bouwset tot leven met een geplaveide straat, een lantaarnpaal en hangende bloembakken. Voeg een vleugje natuur toe met een bloempot en een hek met straatnaambord. Deze charmante decoratieset is niet alleen perfect voor in huis, maar kan ook dienen als telefoonhouder.



De LEGO set 21347 is ontworpen voor zowel jongeren als volwassenen en biedt een ontspannende en creatieve activiteit voor iedereen. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint, deze set is geschikt voor iedereen. Met de gemakkelijk te volgen instructies in de doos en de LEGO Builder app word je stap voor stap begeleid bij het bouwproces.



Ontdek de wereld van LEGO met de LEGO set 21347: de Red London Telephone Box. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de ontspanning en voldoening die het bouwen van je eigen LEGO-creatie met zich meebrengt. Bestel deze unieke set vandaag nog en voeg een vleugje Londen toe aan je verzameling!

Laatste update: 2024-01-21 10:59:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.