Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dungeons & Dragons: Red Dragon's Tale 21348

Stap in de wereld van Dungeons & Dragons met LEGO set 21348: Red Dragon's Tale! Ontdek een bouwbare taverne, een kerker en een toren, samen met minifiguren en monsterfiguren voor een compleet avontuur. Creëer je eigen verhalen en ga op zoek naar magische voorwerpen in deze gedetailleerde bouwset. Bereid je voor op uren speelplezier in de wereld van fantasie en magie!

Waar is LEGO Dungeons & Dragons: Red Dragon's Tale 21348 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
3745
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
04-04-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
21348
lego insiders punten icoon
2340
punten

Stap binnen in de wereld van Dungeons & Dragons met de LEGO® Ideas set 21348: Red Dragon's Tale! Een nostalgisch fantasy cadeau voor creatieve volwassenen en jongeren die graag bouwen en spelen. Deze set neemt je mee naar de Forgotten Realms, waar je een bouwbare taverne met verwijderbaar dak en een bovenverdieping voor eenvoudige toegang, een kerker en een toren zult ontdekken. En laten we de beweegbare Cinderhowl de Rode Draak niet vergeten, die om de toren heen kan worden gewikkeld voor de ultieme speelervaring.

Met 6 LEGO minifiguren, waaronder 4 dappere avonturiers, een herbergier en een dragonborn, en een grote verscheidenheid aan monsterfiguren zoals een beholder, een uilbeer en een verplaatsingsbeest, is dit avontuur compleet. Elke minifiguur heeft een alternatief hoofd, zodat je je eigen unieke look kunt creëren en het verhaal nog persoonlijker kunt maken. Alleen Alax Jadescales heeft geen alternatief hoofd, maar we zijn er zeker van dat je genoeg opties zult hebben voor je andere personages!

Deze bouwset voor volwassenen is gemaakt in samenwerking met Wizards of the Coast en bevat zelfs een speciaal geschreven campagne door het D&D-gameteam. Download de campagne om aan je queeste te beginnen en ga op zoek naar magische voorwerpen en iconische paaseieren die overal verstopt zijn. Maar wees gewaarschuwd, want er zijn valstrikken, monsters en natuurlijk die enorme rode draak die je op de loer liggen.

Met de LEGO set 21348: Red Dragon's Tale, kun je jouw favoriete Dungeons & Dragons avonturen tot leven brengen en je eigen verhalen creëren in de wereld van fantasie en magie. Dus duik in deze epische LEGO bouwervaring en geniet van urenlang speelplezier met dit meeslepende en gedetailleerde bouwwerk. Ben jij klaar voor het avontuur?

Laatste update: 2024-03-19 17:22:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.