Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Disney magie 21352

Beleef de magie van Disney met LEGO set 21352. Verzamel en bouw iconische scènes met geliefde personages zoals Mickey Mouse, Belle en Simba. Laat je creativiteit de vrije loop en herbeleef je jeugdherinneringen. Deze prachtige set is een must-have voor elke volwassen Disney fan en een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie. Maak de magie van Disney thuis tot leven!

Waar is LEGO Disney magie 21352 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
1103
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21352
lego insiders punten icoon
750
punten



Stap binnen in de magische wereld van Disney met de LEGO® Ideas Disney Magie bouw- en displayset voor volwassenen (21352)! Dit betoverende verzamelmodel neemt je mee naar de iconische scènes uit de meest geliefde Disney animatiefilms. Een perfect cadeau voor volwassen Disney fans die gekoesterde jeugdherinneringen willen herbeleven.

Het middelpunt van deze set is Mickey Mouse in zijn iconische tovenaarsleerlingoutfit, omringd door een scala aan geliefde Disney personages. Ontdek de allereerste LEGO minifiguur van Belle uit Belle en het Beest, compleet met de betoverde roos. Ga mee met Geppetto op zijn vlot uit Pinokkio, zie Lilo op haar surfboard uit Lilo en Stitch, en bewonder Simba op de Koningsrots uit De Leeuwenkoning. Maak kennis met Bruno bij het huis van de familie Madrigal uit Encanto, geniet van de magische bezems uit Fantasia en ontmoet Sebastiaan de krab en Botje de vis uit De Kleine Zeemeermin.

De bouwinstructies zijn te vinden in de doos en in de handige LEGO Builder app, die 3D weergavefuncties biedt om de bouwervaring nog leuker te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en breng de magie van Disney tot leven in je eigen huis.

Verlies jezelf in de nostalgie van Disney met deze prachtige LEGO set, die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een geweldige toevoeging aan elke LEGO collectie. Ga aan de slag en beleef uren bouwplezier terwijl je de iconische scènes uit Disney films tot leven brengt. De LEGO Ideas Disney Magie set (21352) wacht op jou om ontdekt te worden!

Laatste update: 2024-09-13 15:24:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.