Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Klassieke auto 40448

De LEGO set 40448 bevat een stijlvolle klassieke auto die is ontworpen door Arne uit Duitsland, winnaar van de LEGO Ideas Bouw een klassieke auto wedstrijd.
Met stickers van kentekenplaten en 2 minifiguren is deze set zeer realistisch.
De set is perfect om jouw bouwwerken mee te verrijken en stimuleert ontwikkeling van fijne motoriek en concentratie.
Bestel deze LEGO set vandaag nog en bouw jouw eigen klassieke auto, wie weet word jij de volgende LEGO Ideas winnaar!

Waar is LEGO Klassieke auto 40448 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
189
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40448
lego insiders punten icoon
112
punten

Bouw een stijlvolle klassieke auto met de LEGO set 40448! Deze set bevat het winnende ontwerp van de LEGO Ideas Bouw een klassieke auto wedstrijd, bedacht door de getalenteerde Arne uit Duitsland. De klassieke auto is ontwikkeld in samenwerking met Arne en is geïnspireerd op de lievelingskleur van zijn dochter - groenblauw. Het resultaat is een opvallende en stijlvolle auto die niet misstaat in de wereld van modulaire LEGO bouwwerken.

Met deze LEGO set kun jij nu zelf deze prachtige klassieke auto bouwen. De set bevat stickers van kentekenplaten en 2 minifiguren, waardoor deze set nog realistischer wordt. LEGO fans vanaf 12 jaar zullen deze set geweldig vinden en het is ook een geweldig cadeau voor liefhebbers van klassieke auto’s.

De klassieke auto is ongeveer 14 cm lang, 5 cm breed en 4 cm hoog. Het is dus een perfect formaat om neer te zetten op een plank of om te integreren in jouw eigen LEGO bouwwerken. Het is fantastisch om te zien hoe de klassieke auto past bij allerlei andere LEGO creaties. Maak bijvoorbeeld een straat met allerlei LEGO huizen en zet de klassieke auto voor de deur - zo krijgt jouw bouwwerk nog meer karakter!

De LEGO set 40448 is niet alleen hartstikke leuk om te bouwen, maar het is ook nog eens goed voor jouw ontwikkeling. Door het bouwen van LEGO sets verbeter je namelijk jouw fijne motoriek en concentratie. Daarnaast is het natuurlijk gewoon hartstikke leuk om creatief bezig te zijn en helemaal op te gaan in het bouwen van een complex LEGO model.

Wil jij deze LEGO set in huis halen? Bestel de set dan vandaag nog en start met het bouwen van jouw eigen stijlvolle klassieke auto! LEGO is tijdloos en staat garant voor urenlang bouw- en speelplezier. En wie weet, misschien word jij wel de volgende winnaar van de LEGO Ideas wedstrijd en mag jouw creatie als volgende LEGO set in productie worden genomen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21333

Vincent van Gogh - De sterrennacht

foto van lego set40335

Ruimtevlucht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.