Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Out-of-This-World Bundle 5008941

Ga op avontuur in de ruimte met de Out-of-This-World Bundel (5008941) van LEGO. De set combineert de LEGO Creator Ruimte Astronaut (31152) en de LEGO Icons Verhalen uit het Ruimtetijdperk (21340). Beleef intergalactische avonturen, bouw verschillende ruimtesets en creëer je eigen ruimteverhalen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de geheimen van het heelal!

Waar is LEGO Out-of-This-World Bundle 5008941 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008941
lego insiders punten icoon
546
punten

Stap in de wereld van LEGO en ga op avontuur in de ruimte met de spectaculaire Out-of-This-World Bundel! Met deze geweldige set (5008941) worden 2 fantastische ruimte-thema sets gecombineerd. De LEGO® Creator Ruimte Astronaut (31152) 3-in-1 bouwset stelt jongens en meisjes vanaf 9 jaar in staat om intergalactische avonturen te beleven en maar liefst 3 verschillende ruimtesets te bouwen met dezelfde stenen. Kinderen kunnen kiezen om een buigbare ruimte astronaut speelgoed te bouwen, of een futuristische ruimtehond met buigbare poten en staart, of een ruimte viper jet met een stoel voor een minifiguur (niet inbegrepen) piloot. Let op, de modellen in de 31152 set kunnen niet tegelijkertijd worden gebouwd.



De tweede LEGO ruimte bouwset in de bundel is de LEGO Icons Verhalen uit het Ruimtetijdperk (21340) set voor ruimtefans van alle leeftijden. Het bevat 4 verbindbare brick-built 3D ansichtkaarten, elk met scènes geïnspireerd op sciencefiction mythen, films, boeken en posters uit de jaren 80. Creëer LEGO brick representaties van een observatorium om kometen en vallende sterren te bekijken, een maanbasis en maansverduistering, een shuttle die door de ruimte schiet, en een zwart gat.



Met deze bundel haal je alle ruimteavonturen in huis en beleef je eindeloos speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de geheimen van het heelal met deze unieke LEGO sets. Ga de uitdaging aan en bouw je eigen ruimtetuigen en ruimtestations. Creëer je eigen verhalen en breng de ruimte tot leven in je eigen kamer. Deze LEGO sets zijn niet alleen leuk om te bouwen, maar ook prachtig om tentoon te stellen. Maak indruk op je vrienden en familie met jouw bouwkunsten en laat zien dat de ruimte geen geheimen meer voor je heeft!

Laatste update: 2024-06-12 06:05:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.