Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schip in een fles 92177

Het LEGO® Ideas Schip in een Fles (set 92177) is perfect voor avonturiers en liefhebbers van geschiedenis.
Met gedetailleerde waterelementen en een bouwbare kurk, kun je een prachtig schip met masten en kanonnen samenstellen.
Plaats het schip in de fles en zet het op de standaard met ingebouwd 'kompas'.
Deze set, inclusief een boekje met informatie over de bedenker en ontwerpers, is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een prachtig cadeau voor geschiedenis- en avontuurliefhebbers.
Bestel vandaag nog en ontdek de magie van LEGO bouwen!

Waar is LEGO Schip in een fles 92177 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ideas sets

aantal lego stenen icoon
962
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
92177
lego insiders punten icoon
562
punten

Stap aan boord van een nautische avontuur en houd een eeuwenoude traditie in ere met het LEGO® Ideas Schip in een Fles. Dit is de perfecte set voor alle avonturiers en liefhebbers van geschiedenis. Met meer dan 280 doorzichtige blauwe waterelementen, een gedetailleerde bouwbare kurk met lakzegel en een zeer gedetailleerd schip met kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, een kraaiennest en bedrukte zeilelementen, zul je weg dromen naar verre oceanen en onbekende landen.

Plaats het schip in de fles, gemaakt van LEGO stenen, met de bouwbare kurk, lakzegel en waterelementen aan de binnenkant. Zet het model vervolgens op de prachtige standaard met daarop een naamplaatje met de naam van het schip, 'Leviathan', een ingebouwd 'kompas' (werkt niet echt) met kompasroos en bewegende naald, en wereldbovelementen. Dit bouwspeelgoed is inclusief een boekje met informatie over de fan die deze nostalgische set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die hem hebben ontwikkeld.

De set omvat niet alleen de fles gemaakt van LEGO stenen, maar ook een zeer gedetailleerd schip met kanonnen, masten en bedrukte zeilelementen. Het schip heeft een verhoogd dek aan het achtersteven, een kajuit voor de kapitein, en zelfs een kraaiennest! Plaats het schip in de fles en laat je fantasie de vrije loop.

De standaard omvat een plaatje met daarop 'Leviathan', de naam van het schip. Het plaatje is geplaatst naast de fles, wat een mooie tentoonstelling vormt. Het ingebouwde 'kompas' met gedetailleerde kompasroos en beweegbare goudkleurige naald, 2 wereldbolelementen en goudkleurige details maken deze set compleet.

Inclusief een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die hem hebben ontwikkeld. Deze set is geschikt voor avontuurlijke kinderen vanaf 10 jaar.

De fles op standaard is ongeveer 10 cm hoog, 31 cm breed en 10 cm diep. Het schip is ongeveer 8 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed. Dit bouwspeelgoed is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook prachtig om te zien. De perfecte set voor elke creatieve avonturier!

Dit LEGO® Ideas Schip in een Fles is het perfecte cadeau voor elke liefhebber van geschiedenis, avontuur en zee. Laat je fantasie de vrije loop en ervaar het plezier van het bouwen van een traditioneel schip in een fles. Bestel vandaag nog jouw eigen set en ontdek de magie van LEGO bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21321

Internationaal ruimtestation

foto van lego set21301

Vogels

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.