Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kinderboerderij met vriendelijke reuzen 10879

De LEGO DUPLO Jurassic World 10879 Kinderboerderij is perfect voor jonge dino-liefhebbers.
De set bestaat uit een omheining, hangbrug en palmboom.
Met de schattige babydinosaurussen kunnen kinderen spannende avonturen beleven.
De set is eenvoudig te bouwen en bevordert de fijne motoriek.
Deze LEGO DUPLO set is speciaal ontwikkeld voor kleine kinderhandjes.
Bestel vandaag nog deze set en vergroot de creativiteit en verbeeldingskracht van je kind in een veilige en leuke omgeving.

Waar is LEGO Kinderboerderij met vriendelijke reuzen 10879 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10879
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom op de LEGO® DUPLO® Jurassic World 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen! Deze set is het perfecte speelgoed voor jonge liefhebbers van dino's en avontuur. Met deze set beleef je urenlang speelplezier en ontwikkel je tegelijkertijd je fijne motoriek door het bouwen en herbouwen van het dinosaurusverblijf.

Ontmoet Gray Mitchell, de fotograaf die op zoek is naar de perfecte plaatjes van de schattige babydinosaurussen. Hij staat zelfs op een schommelende hangbrug om de beste foto's te maken. Maar let op, de babydino's kunnen bijten! Bekijk ook de diplodocus die van de planten peuzelt en bewonder de triceratops die nieuwsgierig rondkijkt.

De set bestaat uit een Jurassic World omheining, een schommelende hangbrug en een palmboom. Accessoire-elementen zijn onder andere een camera, bloemen en een steen met daarop het logo van Jurassic World. Het dinosaurusverblijf is eenvoudig te bouwen en kan zelfs op andere manieren opgebouwd worden, zodat je telkens nieuwe avonturen kunt beleven.

Speel spannende scènes uit de film Jurassic World na met de twee schattige babydinosaurussen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen verhalen. Deze set is een ideaal hulpmiddel om de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen.

LEGO® DUPLO® is speciaal ontwikkeld om leuk en gemakkelijk te spelen door kleine handjes. Deze set is dan ook perfect voor jonge kinderen die op zoek zijn naar avontuur. De kinderboerderij is ongeveer 14 cm hoog, 16 cm breed en 14 cm diep en zal een geweldige aanvulling zijn op je LEGO® DUPLO® collectie.

Kortom, de LEGO® DUPLO® Jurassic World 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te vergroten in een veilige en leuke omgeving. Bestel deze set vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die deze set te bieden heeft!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75929

Gyrobolontsnapping van Carnotaurus

foto van lego set76964

Dinosaurusfossielen: T. rex schedel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.