Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T. rex toren 10880

Beleef het avontuur van Jurassic World met LEGO set 10880 T.
rex Toren! Ga de geweldige T.
rex achterna en vang hem voordat hij chaos veroorzaakt.
De set is eenvoudig te bouwen en ideaal voor rollenspelplezier.
Inclusief T.
rex figuur en LEGO DUPLO figuur van Owen Grady.
Met de uitkijktoren en accessoires kun je spannende avonturen beleven.
Perfect voor peuters en kleuters.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen en spelen!

Waar is LEGO T. rex toren 10880 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
22
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10880
lego insiders punten icoon
156
punten

Bereid je voor op een episch avontuur in Jurassic World met deze adembenemende LEGO set, de T. rex Toren! Een enorme T. rex is ontsnapt en het is aan jou en Owen Grady om hem te vangen voordat hij chaos veroorzaakt in het park. Snel, spring in de auto van Owen Grady en rij zo snel mogelijk naar de T. rex toe. Maar pas op, deze gigantische dinosaurus klapt woest met zijn kaken en is niet van plan zich zomaar over te geven!

De T. rex Toren set is perfect voor peuters en kleuters die dol zijn op dinosaurussen en avontuurlijke spelletjes. Met de grote, stevige stenen is de set eenvoudig te bouwen en ideaal voor urenlang rollenspelplezier. Beleef alle spannende momenten opnieuw uit de film Jurassic World terwijl je de T. rex achtervolgt en hem probeert te vangen voordat hij schade aanricht.

De set bevat niet alleen een T. rex figuur, maar ook een LEGO DUPLO figuur van Owen Grady. Samen vormen ze het perfecte team om deze missie te volbrengen. Owen Grady is een dappere en avontuurlijke dinosaurusbeveiliger die altijd klaar staat om de dino's te beschermen en het park veilig te houden. Met zijn auto scheur je door het park om zo snel mogelijk bij de T. rex te komen. Maar let op, want de reusachtige dinosaurus kan op elk moment opduiken!

De Jurassic World uitkijktoren biedt een ideale plek om te schuilen wanneer de T. rex te gevaarlijk wordt. Zoek snel dekking en bel daarna het parkopzicht om versterking te vragen. Met de mobiele telefoon hou je contact met het park en kun je om hulp vragen wanneer het nodig is. Je bent volledig uitgerust om deze strijd aan te gaan.

De T. rex Toren set bevat ook coole accessoires zoals een jerrycan en een scharnierende ladder om nog meer avonturen mee te beleven. Help Owen Grady om Jurassic World te redden van de losgebroken T. rex en geniet van spannende rollenspellen gebaseerd op de film. Met deze set ontwikkel je niet alleen je creativiteit, maar ook je bouwvaardigheden en hand-oog coördinatie.

LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. Met deze set kunnen peuters en kleuters experimenteren met bouwen en hun creativiteit de vrije loop laten. De T. rex in deze set is ongeveer 11 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed. De auto is 6 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. De uitkijktoren is 24 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep.

Kortom, laat je fantasie de vrije loop en beleef de avonturen van Jurassic World opnieuw met de T. rex Toren set van LEGO! Jonge en volwassen fans van de Jurassic World-film zullen deze set geweldig vinden en er urenlang plezier aan beleven terwijl ze dapper de strijd aangaan tegen de T. rex. Bestel deze set vandaag nog en begin met bouwen en spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76960

Brachiosaurus ontdekking

foto van lego set75933

T. rex transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.