Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raptorrooftocht 75917

Maak je klaar voor actie in de spannende wereld van Jurassic World met LEGO set 75917.
Owen, Claire en de ACU-trooper staan klaar om te vechten tegen de gevaarlijke raptors Blue en Charlie.
Ontwijk hun klauwen, verdoof ze en gebruik het draaibare dakkanon om ze op afstand te houden.
De mobiele dierenartsenpost biedt een schuilplaats en bevat een gedetailleerd interieur.
Met drie minifiguren en accessoires is dit de perfecte set om jouw eigen Jurassic World avonturen na te spelen.


Deze set is 11 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed, perfect om jouw LEGO collectie compleet te maken!

Waar is LEGO Raptorrooftocht 75917 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
324
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75917
lego insiders punten icoon
487
punten

Welkom in de spannende wereld van Jurassic World! Pas op, want de mobiele dierenartsenpost wordt aangevallen door twee woeste raptors genaamd Blue en Charlie. Jouw taak is om hun gevaarlijke klauwen te ontwijken en te ontsnappen aan hun razernij. Maar wees niet bang, je staat er niet alleen voor. Je hebt de hulp van Owen, Claire en de ACU-trooper, die allen gewapend zijn en klaar staan om te vechten.

Stuur Owen eropuit op zijn stoere motor met lichtkogel om de aandacht van de dinosaurussen af te leiden en ze weg te lokken. Terwijl de raptors afgeleid zijn, open jij het vuur met het draaibare dakkanon om ze op afstand te houden. Verdoof ze vervolgens met pijlen uit het geweer van de ACU-trooper.
De mobiele dierenartsenpost is de perfecte basis om te schuilen en te vechten tegen de raptors. De cockpit biedt plaats aan één minifiguur en er is een gedetailleerd interieur waarin je al het gereedschap vindt dat je nodig hebt om te overleven. De achterdeur kan ook worden geopend, zodat je snel kunt wegrennen als dat nodig is.

Maar wees gewaarschuwd, deze raptors zijn geen gewone dieren. Ze hebben beweegbare voor- en achterpoten, een flexibele nek en kaken en speciale raptorkopelementen die ze nog gevaarlijker maken. Gelukkig heb je de juiste tools en een team van helden die klaar staan om te vechten tot het einde.

De set bevat drie minifiguren, elk met een eigen wapen en diverse accessoires. Owen en Claire zullen je leiden en de ACU-trooper zal je beschermen tegen de raptors. Bedenk je eigen spannende Jurassic World-actieverhalen en speel ze na met deze set.

De mobiele dierenartsenpost is 11 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed. De motorfiets van Owen is 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed. De raptors (Blue en Charlie) zijn ieder 7 cm hoog en bieden eindeloos speelplezier voor jong en oud.

Pas op voor de raptors en beleef jouw eigen avontuur in Jurassic World met deze Lego set. Bestel nu en maak je collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76960

Brachiosaurus ontdekking

foto van lego set75941

Indominus Rex vs. Ankylosaurus​

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.