Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T. rex-tracker 75918

Maak je klaar voor spannende avonturen in Jurassic World met de LEGO set 75918 T.
rex-spoorzoeker.
Help de dappere minifiguren om de gevaarlijke T.
rex te vangen met behulp van de dinokooi en het harpoenkanon.
Pas op voor de beweegbare kaken en poten van de T.
rex terwijl je jaagt op deze indrukwekkende dinosaurus.
De set is geschikt voor jongeren en volwassenen die van avontuur en uitdaging houden.
Bestel nu en beleef zelf de spanning van Jurassic World!

Waar is LEGO T. rex-tracker 75918 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
520
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75918
lego insiders punten icoon
675
punten

Welkom in Jurassic World, waar de dieren niet alleen groter zijn dan ooit tevoren, ze zijn ook gevaarlijker! De T. rex is ontsnapt en jij bent de enige die hem kan vangen! Stap in de T. rex-spoorzoeker en ga de achtervolging in. Maar pas op, deze dino heeft enorme kaken en zal niet aarzelen om jou te verslinden.

Met de motor leid je de T. rex af terwijl je probeert uit zijn buurt te blijven. Gelukkig heb je een dinokooi en een speciaal harpoenkanon aan boord van je mobiele onderzoeksstation. Je moet snel zijn, want er is maar één kans om deze monsterlijke rover buiten gevecht te stellen!

Je krijgt hulp van drie dappere minifiguren met wapens en diverse accessoires: een ACU-trooper, Hoskins en een oppasser. De T. rex-spoorzoeker heeft een cockpit voor een minifiguur, wielen met rubberen banden, dinokooi en dinovalharpoenkanon. De T. rex zelf heeft beweegbare voor- en achterpoten, nek en kaken, dus wees voorbereid op alles!

Pas op dat de T. rex de bestuurder van de motor niet opeet! Gelukkig heb je een schokstaaf van de oppasser en een verdovingsgeweer van de ACU-trooper bij de hand om jezelf te verdedigen. Je kunt zelfs gebruik maken van Hoskins' koffer en de fakkel van de oppasser om je weg te vinden in de duisternis.

Stel je eigen superspannende Jurassic World-verhalen samen terwijl je jaagt op deze indrukwekkende T. rex in de machtige T. rex-spoorzoeker. De T. rex-spoorzoeker is 16 cm hoog, 22 cm lang en 10 cm breed, de motor is 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed, en het T. rex-model is 15 cm hoog.

Maak je klaar om de spanning en de sensatie van Jurassic World te beleven met deze T. rex-tracker set van LEGO. Ideaal voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en uitdagingen. Bestel nu en krijg de kans om de T. rex te vangen voordat hij nog meer onheil aanricht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (24-05-2023) € 84.95 (24-05-2023) € 84.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76951

Pyroraptor & Dilophosaurus transport

foto van lego set5007368

Dinosaur Adventures

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.