Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raptorontsnapping 75920

Help in Jurassic World een ontsnapte raptor te vangen en een oppasser te redden! Deze gedetailleerde Lego set 75920 bevat een off-the-roadvoertuig, minifiguren en wapens om de raptors te bedwingen.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en een leuke toevoeging aan de Jurassic World-collectie.
Bestel nu en maak je eigen avonturen!

Waar is LEGO Raptorontsnapping 75920 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
394
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75920
lego insiders punten icoon
0
punten

Jurassic World fans opgelet! Er is een probleem in het dinosauriërverblijf en er is jouw hulp nodig om het op te lossen. Een van de gevaarlijke raptors is ontsnapt uit zijn kooi en moet teruggebracht worden. Stap in het off-the-roadvoertuig en ga erachteraan. Met het verdovingskanon en de schokstaaf van de ACU-trooper kun je de raptor onder controle krijgen.

Maar wees voorzichtig, de andere raptor heeft de valstrikfunctie geactiveerd waardoor een oppasser in de kooi van deze gevaarlijke dino is beland! Het is aan jou om snel terug te gaan en de oppasser te redden voordat hij in de klauwen en kaken van de raptor terechtkomt.

De set bevat 2 minifiguren, een ACU-trooper en een oppasser, met diverse wapenelementen om de raptors onder controle te krijgen.

Daarnaast bevat deze set een dinoverblijf met voederopening en minifiguurvalfunctie, een hek dat open en dicht kan, antenne, zoeklichtelementen, Jurassic Park-opdruk en diverse transparante schrikdraadelementen. Het snelle off-the-roadvoertuig heeft een cockpit met plaats voor een minifiguur en een raketkanon.

De raptors, Delta en Echo, hebben beweegbare voor- en achterpoten, nek en kaken om ze nog realistischer te maken. En wie kan er nou zonder een kippenpoot-element voor de raptors?

Als je je eigen Jurassic World-verhalen wilt creëren, dan is deze set perfect voor jou. Het is niet alleen educatief, maar ook hartstikke leuk om te spelen. Met de kooi die 22 cm hoog, 18 cm breed en 20 cm diep is, het off-the-roadvoertuig dat 4 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed is en de raptors (Delta en Echo) die beide 7 cm hoog zijn, is deze set uiterst gedetailleerd en realistisch.

De Lego set 75920 Raptorontsnapping is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder en is een geweldige toevoeging aan de Jurassic World-collectie. Bestel deze set nu en beleef samen met je vrienden en familie spannende avonturen in je eigen Jurassic World!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75928

Helikopterachtervolging van Blue

foto van lego set76963

Reddingscentrum voor babydinosaurussen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.