Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Achtervolging van Pteranodon 75926

Beleef een adrenaline-pompend avontuur in Jurassic World met LEGO set 75926.
Help Owen en de spoorzoeker bij de spannende achtervolging van de pteranodon.
Deze set bevat een snelle terreinwagen met netkanon en verdovingsgeweer, evenals verstelbare vleugels en klappende kaken voor extra actie.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en perfect als decoratie.
Bestel nu en red de pteranodon!

Waar is LEGO Achtervolging van Pteranodon 75926 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
126
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75926
lego insiders punten icoon
202
punten

Beleef een gloednieuw avontuur in Jurassic World™ met deze adembenemende LEGO® set! Ga samen met Owen en de spoorzoeker op een supersnelle achtervolging om de pteranodon te redden. Met de snelle terreinwagen met netkanon en verdovingsgeweer ben je klaar voor actie. Maar wees voorzichtig, want deze vliegende dino heeft verstelbare vleugels en klappende kaken!

Deze set bevat 2 minifiguren: Owen en een spoorzoeker, plus een figuur van een pteranodon. De terreinwagen is voorzien van een opbergkist voor een dinosaurusei, 2 houders voor de moersleutel en het verdovingsgeweer en is ca. 8 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed. De pteranodon is ca. 3 cm hoog en heeft verstelbare vleugels en klappende kaken. Accessoire-elementen zoals een moersleutel en een dinosaurusei maken deze set compleet.

Deze indrukwekkende set is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar, maar ook volwassen Jurassic World™ fans kunnen hier hun hart ophalen. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden: de spannende achtervolgingscène biedt eindeloos speelplezier. Bedenk je eigen verhaallijnen en red de pteranodon voordat het te laat is!

De Achtervolging van Pteranodon set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar staat ook mooi als decoratie in bijvoorbeeld je slaapkamer of speelkamer. Verzamel alle LEGO® sets van Jurassic World™ en bouw je eigen prehistorische wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil jij deze LEGO® set in huis halen en de achtervolging openen? Bestel hem dan nu en beleef samen met Owen en de spoorzoeker het spannendste avontuur in Jurassic World™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.95 (25-05-2023) € 21.95 (25-05-2023) € 21.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76951

Pyroraptor & Dilophosaurus transport

foto van lego set76942

Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.