Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikopterachtervolging van Blue 75928

Ontsnap Wheatley en red Blue met de Helikopterachtervolging van Blue set van LEGO! Deze spannende set bevat een helikopter, een quad en een kooi.
Help Owen om Blue te redden met de kruisboognoppenschieter en pak de gestolen dinosauruseieren terug.
Met accessoire-elementen en minifiguren is deze set perfect voor kinderen van 7-12 jaar.
Ga op avontuur in de prehistorische wereld van Jurassic World™ met LEGO!

Waar is LEGO Helikopterachtervolging van Blue 75928 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
397
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75928
lego insiders punten icoon
412
punten

Bouw je eigen avontuur met de Helikopterachtervolging van Blue set van LEGO! Beleef de spannende scenes uit Jurassic World™ na en help Owen om zijn favoriete velociraptor, Blue, te bevrijden uit de klauwen van Wheatley. Met deze coole set kan je achter Wheatley aanjagen in je eigen quad, terwijl je Owen helpt om Blue te redden uit de kooi die vastzit aan de helikopter. Gebruik de kruisboognoppenschieter van Owen om te schieten op de helikopter en land deze veilig. Pak dan de dinosauruseieren terug en laat Blue vrij!

De set is inclusief drie minifiguren: Owen, Wheatley en een piloot, plus een figuur van Blue de velociraptor. De set bestaat uit een open helikopter met roterende bladen, een haak, een 6-schots noppenschieter, dubbele zoeklichten en ruimte voor een opbergkist, plus een kooi met opklapbare zijkanten en een bevestigingspunt voor een helikopterkabel en een quad met een reserveband. De velociraptor heeft verstelbare ledematen en klappende kaken.

Draai aan de hendel om de helikopterbladen te laten draaien en plaats de velociraptor in de val. Klap de zijkanten omhoog, til de kooi omhoog met de haak van de helikopter en vlieg ervandoor! Schiet met Owens kruisboognoppenschieter op de helikopter om deze te laten landen en laat Blue vrij uit de kooi voordat je de gestolen dinosauruseieren herovert. Met een verdovingsgeweer met injectiespuit en een hand- en kruisboognoppenschieter kan je jezelf verdedigen tegen de slechteriken!

Met accessoire-elementen als Owens rugzak, een dinosaurustand, een kippenpoot en een dinosaurusei is deze set perfect voor kinderen van 7-12 jaar oud. De helikopter is ca. 11 cm hoog, 27 cm lang en 20 cm breed, terwijl de quad met aanhanger ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed is. De val/kooi is ca. 10 cm hoog en ca. 12 cm breed en 12 cm diep als hij geopend is, ca. 7 cm breed en 7 cm diep als hij gesloten is. De velociraptor is ca. 7 cm hoog.

Ontdek de prehistorische wereld van Jurassic World™ met de Helikopterachtervolging van Blue set van LEGO. Speel spannende avonturen na en beleef urenlange speelplezier met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76947

Quetzalcoatlus vliegtuighinderlaag

foto van lego set75918

T. rex-tracker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.