Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gyrobolontsnapping van Carnotaurus 75929

Help Owen, Claire en Franklin ontsnappen van een gevaarlijke dinosaurus en vallende lavastenen met LEGO set 75929.
De set bevat een stoere truck, een mobiel controlecentrum, een gyrobol-basis en drie minifiguren.
Met verstelbare ledematen en een lanceerfunctie voor de gyrobol is dit een spannende speelset voor kinderen van 7-12 jaar.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier op Isla Nublar!

Waar is LEGO Gyrobolontsnapping van Carnotaurus 75929 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
577
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75929
lego insiders punten icoon
675
punten

Op het verlaten eiland Isla Nublar is er gevaar op de loer! Maar jij kunt nu helpen om Owen, Claire en Franklin te laten ontsnappen van de levensgevaarlijke dinosaurus en de vallende lavastenen. Hoe? Met de Gyrobolontsnapping van Carnotaurus speelset, geïnspireerd op Jurassic World™.

De set bevat een stoere truck met een cabine met 2 zitplaatsen, een zonnedak, een noppenschieter en een mobiel controlecentrum met computers en kastjes in de achterkant. Maar dat is nog niet alles: er is ook een afkoppelbare aanhanger met een lanceerfunctie voor de gyrobol. Samen met de overwoekerde gyrobol-basis, waarin je een dinosaurusnest en een lanceerinstallatie voor de gyrobol vindt, zorgt dit voor uren speelplezier.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook drie minifiguren die je kunt laten ontsnappen: Owen, Claire en Franklin. En niet te vergeten, twee dinosaurusfiguren die je het leven zuur kunnen maken: de snelle en sterke Carnotaurus en zijn vriendje.

Met de verstelbare ledematen en klappende kaken van de Carotaurus heb je je handen vol. Maar gelukkig kun je de gyrobol vanuit de aanhanger of de overwoekerde gyrobol-basis lanceren en snel over het eiland laten rollen om aan de dinosaurus te ontsnappen. En als dat nog niet genoeg is, heb je ook nog een verdovingsgeweer bij de hand om de dinosauriërs te kalmeren.

De set heeft ook een uitbarstende lavafunctie, waarbij je de helden moet helpen om de vallende stenen te ontwijken. En om het helemaal af te maken, zijn er accessoires zoals een schep en drie dinosauruseieren.

De Gyrobolontsnapping van Carnotaurus speelset is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en is gegarandeerd een hit bij zowel jongeren als volwassenen. De truck is ca. 12 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed en de aanhanger is ca. 9 cm hoog, 15 cm lang en 10 cm breed. De carnotaurus is ca. 14 cm hoog, de overwoekerde gyrobol-basis is ca. 16 cm hoog, 12 cm breed en 20 cm diep en de gyrobol is ca. 6 cm in doorsnede.

Kortom, als je op zoek bent naar een spannende en speelse manier om op avontuur te gaan op Isla Nublar, dan is de Gyrobolontsnapping van Carnotaurus speelset de perfecte keuze! Bestel nu en bezorg jezelf of je kinderen eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76948

T. rex & Atrociraptor dinosaurus ontsnapping

foto van lego set75933

T. rex transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.