Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jurassic Park velociraptorachtervolging 75932

De LEGO set 75932 is een eerbetoon aan Jurassic Park en viert de 25ste verjaardag van de film.
Deze set bevat de controlekamer en keuken van de iconische dinosaurusjacht in de keuken scène.
Met de figuren van Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy, Tim Murphy en een velociraptor, is deze set perfect voor avontuurlijke en nostalgische LEGO bouwers.
Bestel vandaag nog en herbeleef de spannende wereld van Jurassic Park!

Waar is LEGO Jurassic Park velociraptorachtervolging 75932 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
360
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
16-04-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
75932
lego insiders punten icoon
412
punten

Stap in de wereld van Jurassic Park met deze geweldige LEGO® set ter ere van de 25ste verjaardag van de legendarische film! Herbeleef een van de meest iconische scènes met de spannende dinosaurusjacht in de keuken. Verstop de heldhaftige broer en zus, Lex en Tim Murphy, in het keukenkastje terwijl ze proberen te ontsnappen aan de hongerige velociraptor. Maar pas op, want de dinosaurus is sluw en kan elk moment toeslaan!

Deze set bevat niet alleen de controlekamer, maar ook een compleet keukengedeelte. Gebruik de vergrendelingsfunctie om de velociraptor uit de controlekamer te houden en maak vervolgens een gat in het raam om de jacht voort te zetten. De set wordt geleverd met vier minifiguren, waaronder Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy en Tim Murphy, en een figuur van een velociraptor. Zo ben je helemaal klaar voor alle avonturen die je maar kunt bedenken!

Het gedetailleerde design van deze dinosaurusset is echt indrukwekkend. Je krijgt niet alleen een computercontrolekamer met laboratorium, maar ook een keukengedeelte met alle benodigde accessoires - van potten en pannen tot een hotdog. De velociraptor zelf is ook fantastisch. Hij heeft verstelbare ledematen, een verstelbare kop en klappende kaken waarmee hij alles kan opeten wat op zijn pad komt.

Maar er is meer! De set bevat ook accessoire-elementen zoals dinosaurusembryo's, een walkietalkie, een paraplu, een moersleutel en zelfs een bus scheerschuim. Om de actie compleet te maken, kun je gebruik maken van het noppenschietpistool om de dinosaurus te verslaan.

Deze LEGO® set is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar oud, maar dat betekent niet dat het niet ook leuk is voor volwassenen. Voor iedereen die fan is van Jurassic Park, biedt deze set een unieke kans om terug te gaan naar de geweldige wereld van de film. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en begin jouw eigen dinosaurus avontuur!

Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 29 cm breed en 21 cm diep.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76945

Atrociraptor dinosaurus motorachtervolging

foto van lego set75927

Ontsnapping van Stygimoloch

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.