Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T. rex transport 75933

Deze LEGO set 75933 is een enerverende speelset vol actie, waarbij kinderen op zoek gaan naar de beroemde T.
rex en hem terugbrengen naar het transportvoertuig.
De set bevat 3 minifiguren, 2 dinosaurusfiguren en heeft verstelbare ledematen en een Noppenschieter.
Deze set is perfect voor kinderen van 7-12 jaar en biedt eindeloos speelplezier.
Bestel vandaag nog en beleef avonturen in de wereld van Jurassic World™!

Waar is LEGO T. rex transport 75933 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
609
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75933
lego insiders punten icoon
600
punten

Stap in de wereld van Jurassic World™ met deze enerverende speelset vol actie - 75933 T. rex transport! Ga op zoek naar de beroemde Tyrannosaurus rex en breng hem terug naar het transportvoertuig dat bestaat uit een vrachtwagen met één zitplaats, een afneembare kist met te openen en te vergrendelen zijpanelen en een mobiel laboratorium. Zoek de T. rex met behulp van het bewakingssysteem en repareer hem met de medische unit aan boord van de truck. Dit is niet slechts een speelgoed-truck, het is het hoofdkwartier van jullie missie om de T. rex-missie te voltooien.

Ontvang de geweldige nieuwe set inclusief 3 minifiguren, 2 dinosaurusfiguren en onbeperkt plezier! Met de verstelbare ledematen, een verstelbare kop en klappende kaken kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten door de T. rex te laten bewegen en ontsnappen. De set wordt ook geleverd met een Noppenschieter en een stroomstaaf om jezelf te verdedigen tegen de angstaanjagende T. rex. Vergeet niet om de zijpanelen van de kist te ontgrendelen en de T. rex zijn vrijheid terug te geven. Met deze set kijk je uit naar avonturen die je je voor altijd zult herinneren.

Kinderen van 7-12 jaar zullen dol zijn op deze Jurassic World™ speelset en alles wat er inbegrepen is. Het gemakkelijk te monteren transportvoertuig is ongeveer 8 cm hoog, 14 cm lang en 8 cm breed. De aanhanger met kooi is ongeveer 16 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed en de tyrannosaurus rex is ongeveer 17 cm hoog. Het is het perfecte cadeau voor kinderen die van bouwen en spelen houden en graag uren bezig zijn met het creëren van fantasiewerelden.

Met de 75933 T. rex transport speelset heb je alles wat je nodig hebt voor fantastische Jurassic World™-avonturen - de mogelijkheden zijn eindeloos! Maak indruk op je vrienden door de T. rex te laten ontsnappen uit zijn kooi en je bewakingsvaardigheden te gebruiken om hem terug te brengen naar de truck. Voer vervolgens een medische examen uit en bevestig transfusieslangen om de dinosaurussen opnieuw tot leven te brengen.

Koop deze spannende set vandaag nog en maak je klaar voor eindeloze uren van avontuur en fantasie! Met zo veel bewegende delen, actie en enerverende missies, is deze Lego set perfect voor jongeren en volwassenen die een hart hebben voor Jurassic World™. Bestaande uit 3 minifiguren, 2 dinosaurusfiguren en een heleboel actie, is deze set een must-have voor bouwers overal ter wereld. Bestel vandaag nog en beleef eindeloze activiteit en avontuur met deze fantastische 75933 T. rex transport speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10939

T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping

foto van lego set30382

Box voor de babyvelociraptor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.