Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jurassic Park: T. rex chaos 75936

Herbeleef de klassieke Jurassic Park-filmmomenten met LEGO set 75936 Jurassic Park T.
rex chaos.
Deze geavanceerde bouwuitdaging bestaat uit 3120 bouwstenen en bevat een verstelbare T.
rex.
De set bevat ook een gedetailleerde poort, 6 minifiguren en verschillende van stenen gebouwde scènes uit de film.
Perfect voor dinosaurusliefhebbers van alle leeftijden.
Begin vandaag nog met bouwen en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Jurassic Park: T. rex chaos 75936 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 249.9919-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
3120
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-07-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
75936
lego insiders punten icoon
1875
punten

Kom terug in de tijd en beleef klassieke filmmomenten opnieuw met de set LEGO® Jurassic World 75936: Jurassic Park T. rex chaos. Deze set is een geavanceerde bouwuitdaging bestaande uit maar liefst 3120 bouwstenen. Bouw de originele, beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex die ideaal is om neer te zetten.

De poort van deze set is voorzien van een hendelfunctie waarmee deze geopend kan worden en wordt geflankeerd door een muur met 7 gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die geïnspireerd zijn op de film. Bouw de eetkamer van John Hammond, de controlekamer van Ray Arnold en een bunker voor Ian Malcolm na en verbaas jezelf met je bouwskills!

De set is inclusief 6 minifiguren: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold en Dennis Nedry, plus een babydinosaurus. Maar dat is nog niet alles - de van stenen gebouwde T. rex speelgoeddinosaurus heeft klappende kaken en een verstelbare kop, armen, poten en staart.

De muur die de poort flankert, heeft een bouwbaar dinosaurusnest met 2 elementen van gebroken eieren aan de bovenkant en andere van stenen gebouwde scènes die op de film zijn geïnspireerd. Hier vindt je onder andere een bunker met een bouwbaar bed voor Ian Malcolm, een zaklamp, een brandblusser, een ladder en displayelementen; een elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler; de eetkamer van John Hammond met een tafel en een stoel voor een minifiguur, plus een ijsje, een lepel en 3 koekjes-elementen; de controlekamer van Ray Arnold met een bouwbaar bureau, 3 computers en een stoel voor een minifiguur; en een scène voor Dennis Nedry met een bouwbare badkamer, een bouwbare modderglijbaan en een bus met scheerschuim.

Dit prachtige model bestaat daarnaast uit een bouwbare minifiguurdisplay met weetjes over de T. rex. Accessoires zoals de hoed en stok van John Hammond en de hoed en dinosaurusklauw van Alan Grant maken deze set compleet. Deze bouwuitdaging is het ideale cadeau voor volwassenen die van dinosaurussen houden en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

De poort naar Jurassic Park is ca. 42 cm hoog, 48 cm breed en 14 cm diep, terwijl de T. rex ca. 22 cm hoog, 69 cm lang en 17 cm breed is. Met deze set van LEGO® Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex chaos kan je de wereld van Jurassic Park in het klein nabouwen en je creativiteit de vrije loop laten! Bestel vandaag nog en begin aan deze fantastische bouwuitdaging!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75932

Jurassic Park velociraptorachtervolging

foto van lego set75942

Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.