Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Triceratopschaos 75937

Met de LEGO set 75937 Triceratopschaos kun je spannende dinosaurusavonturen beleven.
De kleurrijke speelset bevat een attractie met draaifunctie en een beweegbare triceratops speelgoeddinosaurus.
Daarnaast zijn er diverse minifiguren en accessoires inbegrepen.
Deze LEGO bouwset is het perfecte cadeau voor kinderen en volwassenen die dol zijn op Jurassic World en dino's.
Veiligheid en kwaliteit staan bij deze set voorop.
Beleef eindeloos speelplezier met de LEGO Jurassic World 75937 Triceratopschaos bouwset!

Waar is LEGO Triceratopschaos 75937 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
447
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75937
lego insiders punten icoon
450
punten

Stel je eens voor dat je door Jurassic World loopt en plotseling belandt in een ware triceratopschaos! Dankzij de LEGO® Jurassic World 75937 Triceratopschaos bouwset, kun je thuis spannende dinosaurusavonturen beleven en je fantasie de vrije loop laten.

De kleurrijke speelset bevat een ei-spinner attractie met drie zitplaatsen in de vorm van dinosauruseieren en een draaifunctie - ideaal voor minifiguren die op zoek zijn naar avontuur en adrenaline! Daarnaast vind je een toegangshek en een wachtgedeelte voor de attractie, zodat je de bezoekers van het park echt kunt laten genieten van het triceratops-spektakel.

Maar dat is niet alles! De bouwset bevat ook een beweegbare triceratops speelgoeddinosaurus, die je fantasie nog meer tot leven brengt. Om het nog spannender te maken, zijn er ook een hek dat kan omvallen en een buggy met ruimte voor een minifiguur om de ontsnapping en achtervolging van de dinosaurus na te spelen. Zo kun je de spanning van Jurassic World helemaal zelf beleven!

Bij deze bouwset worden vier Jurassic World minifiguren geleverd, waaronder Owen Grady, Simon Masrani, Allison Miles en een toeriste - allemaal nieuw en exclusief voor deze set vanaf juni 2019. Elke minifiguur heeft zijn of haar eigen avontuurlijke persoonlijkheid en kan bijdragen aan een epische dinosaurus-ervaring die je keer op keer kunt herbeleven.

Of je nu een fan bent van de Jurassic World animatieserie, of gewoon dol bent op dino's, deze LEGO® bouwset is het perfecte cadeau voor kinderen én volwassenen die hun fantasie de vrije loop willen laten gaan. Bovendien hebben we bij het ontwerpen van deze set vooral gelet op veiligheid en kwaliteit, dus je kunt er zeker van zijn dat je een LEGO® speelgoedset krijgt die jarenlang meegaat.

Laat je creativiteit de vrije loop en beleef spannende avonturen met de LEGO® Jurassic World 75937 Triceratopschaos bouwset - een geweldige toevoeging aan elke LEGO® verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75936

Jurassic Park: T. rex chaos

foto van lego set75932

Jurassic Park velociraptorachtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.