Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dr Wu's laboratorium: Ontsnapping van de babydinosaurussen 75939

Maak kennis met LEGO set 75939: Dr Wu's laboratorium: Ontsnapping van de babydinosaurussen.
Deze speelset uit de Jurassic World serie is perfect voor kinderen die van dinosaurussen houden en graag creatief spelen.
Met een bouwbare broedmachine, microscoop en verstelbare robotarm zorgt deze set voor urenlang speelplezier.
Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken met Owen Grady en Dr.
Henry Wu minifiguren en nieuwe dinosaurus speelgoedfiguren.
Deze compacte set bevat 164 Lego-stenen en kan worden gecombineerd met andere Jurassic World sets.
Bestel nu en geef je kinderen een unieke Jurassic World ervaring!

Waar is LEGO Dr Wu's laboratorium: Ontsnapping van de babydinosaurussen 75939 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
164
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75939
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de nieuwste speelgoedset uit de Jurassic World serie: Dr Wu's laboratorium: Ontsnapping van de babydinosaurussen (75939) van LEGO®. Deze set is perfect voor kinderen die van dinosaurussen houden en graag creatief spelen. Met deze set kunnen ze hun eigen Jurassic World avonturen bedenken en Owen Grady helpen om te voorkomen dat de babydinosaurussen ontsnappen uit het lab van Dr Wu.

De set bevat een ‘glazen' wand die je omver kunt gooien, een bouwbare broedmachine met dino-eieren, microscoop en verstelbare robotarm, een laptopelement en een pop-upvenster met een 'alarmbericht' voor creatief speelplezier. Dit alles zorgt voor urenlang speelplezier en laat kinderen nieuwe dinosaurussoorten maken. Maar dat is niet alles, want deze set biedt ook talloze mogelijkheden om te bouwen en creatief te zijn.

Kinderen kunnen hun grenzeloze verbeeldingskracht gebruiken om hun eigen verhalen te bedenken met 2 minifiguren van Owen Grady en Dr. Henry Wu, plus speelgoedfiguren van een baby Triceratops en Ankylosaurus die nieuw zijn vanaf juni 2020. Deze set is perfect voor beginnende LEGO bouwers, want stapsgewijze instructies zijn bijgeleverd. Hierdoor kunnen kinderen zelfstandig genieten van het bouwproces.

Of je nu een fan bent van de Jurassic World animatieserie of de films, deze set is een fantastisch verjaardagscadeau voor alle leeftijden. De gegoten dinosaurusfiguren zijn gemakkelijk zelf te bouwen en de gedetailleerde voertuigen maken het naspelen van scènes een feestje. Ook is deze set een mooi verzamelobject. Dus of je nu nieuwe verhalen wilt creëren of gewoon jouw Jurassic World-collectie wilt uitbreiden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De set bevat 164 Lego-stenen en is perfect om mee te nemen in een rugzak, want het laboratorium is compact van formaat: ca. 10 cm hoog, 22 cm breed en 8 cm diep. Daarnaast kan deze set ook worden gecombineerd met andere LEGO® Jurassic World sets voor nog meer bouw- en speelmogelijkheden. En wist je dat deze set uitsluitend bestaat uit LEGO stenen en geen batterijen nodig heeft? Hierdoor kunnen kinderen altijd weer nieuwe avonturen bedenken en stopt het speelplezier nooit.

Bovendien bevat deze set eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen. Dit zorgt ervoor dat deze set uitstekend geschikt is voor beginnende LEGO bouwertjes. LEGO® Jurassic World bouwsets zijn tevens fantastisch voor kinderen én volwassen fans. Ze kunnen scènes uit de animatieserie en films naspelen, hun eigen dinosaurusavonturen bedenken of de verzamelmodellen bouwen en een mooi plekje geven.

LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen en zijn bestand tegen verhitting, verplettering, draaiing en diverse andere tests. Zelfs een dinosaurusaanval is geen probleem voor dit sterke en duurzame speelgoed. LEGO stenen zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze iedere keer weer perfect in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Het is daarom geen wonder dat LEGO® al sinds 1958 toonaangevend is in de speelgoedindustrie.

Kortom, met de LEGO® Jurassic World Dr Wu's laboratorium: Ontsnapping van de babydinosaurussen (75939) haal je een fantastische speelset in huis waar kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht mee kunnen uiten. Deze set biedt urenlang speelplezier voor jong en oud en is een fantastisch cadeau voor verjaardagen of de decembermaand. Bestel vandaag nog en geef jouw kinderen een unieke Jurassic World ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76960

Brachiosaurus ontdekking

foto van lego set75942

Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.