Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Indominus Rex vs. Ankylosaurus​ 75941



Breng de prehistorische wereld thuis met LEGO set 75941 Indominus Rex vs.
Ankylosaurus! Deze speelset biedt kinderen de mogelijkheid om de spannende dinosaurusgevechten uit Jurassic World na te spelen.
Inclusief indrukwekkende dinosauriërs, minifiguren voor rollenspellen en stapsgewijze instructies voor zelfvertrouwen bouwen.
Combineer met andere LEGO Jurassic World sets voor extra plezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Indominus Rex vs. Ankylosaurus​ 75941 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8919-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
537
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75941
lego insiders punten icoon
825
punten

Haal de prehistorische wereld naar huis met de LEGO set 75941 Indominus Rex vs. Ankylosaurus! Deze speelset is gebaseerd op de klassieke momenten uit de Jurassic World film en bevat twee indrukwekkende dinosauriërs: de Indominus Rex en Ankylosaurus, die nieuw zijn vanaf juni 2020.

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en spannende dinosaurusgevechten naspelen met deze geweldige bouwset. Het gyrobolstation beschikt over een ingang met een draaihek en een hendel om een gyrobol met een minifiguur erin te lanceren. Bovendien kunnen de bomen in het bouwbare junglegedeelte omver worden gegooid met de zwiepende staart van de Ankylosaurus.

Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook vijf minifiguren, waaronder Owen Grady en Claire Dearing, die voor creatieve rollenspellen zullen zorgen. En het beste van alles is dat zelfs LEGO beginners vol zelfvertrouwen kunnen gaan bouwen, dankzij de stapsgewijze instructies die bij de set zijn inbegrepen.

LEGO Jurassic World sets bevatten dinosaurusfiguren, bekende personages, coole voertuigen en nog veel meer, waarmee fans de scènes uit de animatieserie en de films kunnen naspelen, hun eigen unieke avonturen kunnen bedenken of de verzamelmodellen kunnen bouwen en een mooi plekje in huis kunnen geven.

Deze bouwset is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt jongens en meisjes een leuke en stimulerende bouwuitdaging om alleen of samen met vrienden mee te spelen. Het gyrobolstation is ca. 12 cm hoog, 27 cm breed en 27 cm diep en kan worden gecombineerd met andere LEGO Jurassic World sets voor extra creatief plezier.

Je hebt geen batterijen nodig om deze speelset tot leven te brengen, omdat deze wordt gevoed door de fantasie van kinderen en volwassenen. Wil je dit Jurassic World bouwspeelgoed cadeau geven aan een beginnende LEGO bouwer? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat zelfs beginners vol zelfvertrouwen kunnen gaan bouwen.

Met LEGO Jurassic World bouwsets kunnen kinderen en volwassen fans scènes uit de animatieserie en films naspelen, hun eigen unieke dinosaurusavonturen bedenken of de geweldige verzamelmodellen bouwen en ze een mooi plekje geven. LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat jonge bouwers (en elke dinosaurusfan) ze elke keer opnieuw eenvoudig in elkaar kunnen zetten en uit elkaar kunnen halen.

Met de LEGO set 75941 Indominus Rex vs. Ankylosaurus kunnen kinderen en volwassenen hun eigen Jurassic World creëren en zich onderdompelen in een wereld vol onvergetelijke avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (19-08-2023) € 89.00 (25-05-2023) € 64.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set10879

Kinderboerderij met vriendelijke reuzen

foto van lego set30382

Box voor de babyvelociraptor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.