Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie 75942

De LEGO set 75942 is een speelset gebaseerd op Jurassic World.
Het bevat een tweedekker, raptors, een off-roader en nog veel meer.
Deze set is perfect voor kleuters en biedt eindeloos speelplezier.
Ideaal voor beginners, met eenvoudige bouw- en speelgids.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bestel deze set vandaag nog en beleef Jurassic World avonturen!

Waar is LEGO Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie 75942 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
101
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75942
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de wereld van Jurassic World en help Sinjin Prescott te redden met de LEGO® Jurassic World Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie (75942) speelset. Deze set is perfect voor kleuters en biedt eindeloos speelplezier!

Dit gemakkelijk te bouwen speelgoedvliegtuig heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur en een ketting om Sinjin op te hijsen. Maar dat is niet alles! De set bevat ook een verstelbare Velociraptor en een figuur van de babyraptor Delta, een observatiepost boven in een boom met een dinosaurusnest en een off-roader. Met leuke accessoires zoals een schatkaart, een dinosaurusei en 2 diamanten, kan jouw kleine avonturier zijn of haar eigen Jurassic World avonturen beleven.

Deze speelset is ideaal voor kleuters, omdat het hun zelfvertrouwen ontwikkelt terwijl ze leren bouwen met LEGO stenen. De eenvoudige bouw- en speelgids helpt jonge kinderen om hun creatieve vaardigheden te stimuleren, terwijl ze spelen met hun favoriete Jurassic World personages.

LEGO 4+ bouwspeelgoed is een fantastisch cadeau voor kleuters. Het laat kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films en tv-personages en alledaagse helden. Het is speciaal ontworpen met startsteenbouwplaten, zodat zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer.

De Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie (75942) speelset bevat een coole tweedekker, raptors, een off-roader en nog veel meer. Avontuurlijke kleuters leren hiermee op een leuke manier bouwen en maken kennis met de actie van LEGO Jurassic World. De tweedekker heeft een startsteenchassis om het bouwen gemakkelijker te maken en een ketting voor reddingsmissies. Kinderen kunnen spannende verhalen beleven met 2 Jurassic World minifiguren – Owen Grady en Sinjin Prescott.

Deze starterset met 101 onderdelen is geschikt om alleen of met vrienden mee te spelen en kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO speelsets. Het is een geweldig cadeau voor kerst, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Het tweedekker speelgoed is ca. 6 cm hoog, 18 cm lang en 16 cm breed en past daarom samen met de raptors en LEGO Jurassic World personages in een rugzak, zodat kinderen zich ook onderweg prima kunnen vermaken. En het beste van alles is dat er geen batterijen nodig zijn! Dit geweldige bouwspeelgoed voor kleuters wordt gevoed door hun fantasie en stimuleert hun creatieve vaardigheden, zodat ze eindeloze nieuwe verhalen kunnen bedenken en onbeperkt speelplezier kunnen beleven.

Wil je deze Jurassic World dinosaurusbouwset cadeau geven aan een kind dat nog niet eerder met LEGO stenen gebouwd heeft? Geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat zelfs beginners na het openen van de doos direct aan de slag kunnen.

LEGO bouwsets voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat kleine vingertjes ze elke keer weer eenvoudig in elkaar kunnen zetten en uit elkaar kunnen halen. LEGO stenen en onderdelen worden rigoureus getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit geweldige dinosaurusbouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het is misschien zelfs bestand tegen een dinosaurusaanval!

Met de LEGO® Jurassic World Velociraptor: Tweedekker reddingsmissie (75942) speelset kan jouw kleine avonturier zijn of haar eigen Jurassic World creëren. Bestel deze set vandaag nog en ervaar eindeloos speelplezier met familie en vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76941

Achtervolging van dinosaurus Carnotaurus

foto van lego set75935

Confrontatie met Baryonyx: de schattenjacht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.