Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx 76942

De LEGO set 76942, de Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx, is een geweldige speelset waarin kinderen hun LEGO collectie kunnen uitbreiden.
De set bevat een drijvende boot waarop een verstelbare dinosaurusfiguur kan ontsnappen.
Met diverse accessoires en minifiguren kunnen kinderen urenlang creatief spelen.
Deze set maakt deel uit van het LEGO Jurassic World assortiment en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel deze set vandaag nog voor urenlang dinosaurusactie op het water!

Waar is LEGO Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx 76942 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 49.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6719-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 99.9819-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
308
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-09-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76942
lego insiders punten icoon
600
punten

Maak kennis met de Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx: de LEGO® Jurassic World speelset die jouw kind meeneemt op een avontuurlijke reis op het water! Deze geweldige set bevat de allereerste LEGO Jurassic World boten, dus je kunt gerust zeggen dat jouw kind zijn of haar LEGO collectie flink kan uitbreiden.

Met deze set ontsnapt de verstelbare dinosaurusfiguur van een Baryonyx van een boot, die blijft drijven, zelfs met die grote dinosaurus aan boord! Maar niet voordat hij in een dinosauruskooi heeft gezeten, heeft gespeeld met de babydinosaurus en twee vissen, en heeft geprobeerd om te ontsnappen uit de afneembare controlekamer. Maar pas op, er zijn reddingsvesten inbegrepen en ook een verdovingsgeweer en taser, zodat de bewaker en andere minifiguren de boel in goede banen kunnen leiden.

Verras jouw kleine trendsetter met deze fantastische set, inclusief 4 LEGO minifiguren en diverse accessoires, zoals dinosauruseieren en reddingsvesten. Hij of zij zal zich urenlang creatief kunnen vermaken met de stapsgewijze instructies en het bouwproces. En wist je dat deze set onderdeel is van het LEGO Jurassic World assortiment? Daarin vind je sets voor alle leeftijden met gegoten, bouwbare dinosaurusfiguren, minifiguren, indrukwekkende gebouwen en coole voertuigen om mee te spelen en neer te zetten. Zo heb je altijd genoeg om mee te spelen.

De grote, drijvende speelgoedboot is ca. 14 cm hoog, 40 cm lang en 13 cm breed. Het is de eerste LEGO® Jurassic World set met boten! Deze hoogwaardige speelset is geïnspireerd op Jurassic World Kamp Krijtastisch en andere Jurassic World verhalen en is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar. Heeft jouw kleine dinofan nog niet vaak met LEGO® stenen gebouwd? Maak je geen zorgen. Deze 308-delige set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen.

Met de creatieve LEGO® Jurassic World bouwsets kunnen kinderen (en volwassen fans!) scènes uit de animatieserie en films naspelen, hun eigen verhalen bedenken of de coole modellen bouwen en een mooi plekje geven. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze eenvoudig en goed op elkaar passen en stevige modellen opleveren. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx LEGO® Jurassic World speelset! Jouw kind zal er dol op zijn en zich kostelijk vermaken met het bouwen van de boot en het spelen van spannende rollenspellen op het water. Dit cadeau zal gegarandeerd indruk maken op jonge kinderen en volwassenen die het kind in zichzelf nog niet zijn verloren. Bestel deze set nu en beleef dinosaurusactie op het water!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (31-07-2024) € 112.99 (09-03-2024) € 93.41

Ook aanbevolen:

foto van lego set76948

T. rex & Atrociraptor dinosaurus ontsnapping

foto van lego set75930

Indoraptorchaos bij Lockwood Estate

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.