Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval 76949

LEGO set 76949 is de Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval speelset, perfect voor kinderen en volwassenen die gek zijn op dinosaurussen.
Met twee beweegbare dinofiguren, een bouwbaar hoofdkwartier, een terreinwagen en meer, kunnen kinderen hun eigen avonturen en rollenspellen bedenken.
De set bevat zes minifiguren en is gemakkelijk te bouwen met geïllustreerde instructies.
Het stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Ideaal als cadeau voor dino-liefhebbers en kan gecombineerd worden met andere LEGO Jurassic World sets voor nog meer speelmogelijkheden.
Veiligheid is gegarandeerd, want LEGO voldoet aan hoge internationale veiligheidsnormen.
Een hoogwaardige set voor urenlang speelplezier en fantasie.

Waar is LEGO Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval 76949 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 112.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 114.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 139.9919-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
810
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
17-04-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
76949
lego insiders punten icoon
1050
punten

Wie kent ze niet? De reusachtige dinosaurussen die ooit op aarde hebben geleefd. Kinderen vinden ze fascinerend en kunnen eindeloos spelen met deze iconische wezens. Speciaal voor hen heeft LEGO set 76949 uitgebracht: de Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval speelset. Nu kunnen kinderen zich urenlang vermaken met deze stoere beweegbare dinofiguren en alles wat daarbij hoort.

Deze fantastische set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die gek zijn op dinosaurussen en de film Jurassic World Dominion. Het is een geweldig cadeau voor liefhebbers van spannende avonturen en fantastische rollenspellen. De set bestaat uit twee in april 2022 nieuw te verschijnen dinofiguren, een bouwbaar hoofdkwartier met een gedetailleerd lab, een garage voor de terreinwagen, een observatietoren met functie waarmee het platform in kan storten, een helikopter met draaiende rotors en een laadruim. Met deze set kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en naspelen.

Wat deze set extra bijzonder maakt, zijn de zes minifiguren die erbij geleverd worden. Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant met een fossielelement, Dr. Ellie Sattler, Kayla Watts en Dr. Henry Wu zijn allemaal van de partij en staan klaar om te helpen bij elk avontuur. Samen kunnen ze actiescènes naspelen en de kwaadaardige dinosaurussen verslaan.

Het bouwproces van deze set is gemakkelijk en leuk. Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag dankzij de eenvoudige, geïllustreerde instructies. Zo kunnen ze hun eigen bouwwerken maken en genieten van de dinoactie!

De LEGO Jurassic World bouwsets zijn er voor fans van alle leeftijden. De sets bevatten dinofiguren, populaire personages, coole voertuigen en nog veel meer voor urenlang speelplezier. Het is een leuke manier om kinderen te laten spelen en tegelijkertijd hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren.

Met deze LEGO set zijn kinderen verzekerd van urenlang speelplezier en avontuur. De Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval speelset is een geweldige manier om kinderen en volwassenen te laten genieten van de wereld van Jurassic World. Het is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen voor kinderen die gek zijn op dinosaurussen en de nieuwste trends volgen.

Als je deze set combineert met andere LEGO Jurassic World sets, worden de speelmogelijkheden nog groter. Kinderen kunnen hun eigen gevechten en actiescènes bedenken en naspelen. De set bevat stapsgewijze instructies zodat zij vol vertrouwen aan de slag kunnen, ook als ze nog nooit met LEGO hebben gebouwd.

Veiligheid is belangrijk voor LEGO. Alle onderdelen voldoen aan strikte industrienormen. De LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en grondig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Bouw, speel en fantaseer met LEGO set 76949. De hoogwaardige set voor kinderen is een geweldig cadeau voor de verjaardag of feestdagen van elke dino-fan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 97.49 (30-07-2022) € 139.99 (18-09-2022) € 109.82

Ook aanbevolen:

foto van lego set75938

T. Rex vs. Dinomecha gevecht

foto van lego set30382

Box voor de babyvelociraptor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.