Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T-Rex ontsnapping 76956

De LEGO set 76956 is een gedetailleerde modelset van Jurassic Park.
Het bevat een beweegbare T.
rex-figuur, twee Ford Explorers, een kapotte omheining en vier minifiguren.
Met 1212 onderdelen en stapsgewijze instructies is deze set geschikt voor zowel ervaren LEGO bouwers als beginners.
Het bouwmodel is ideaal als blikvanger in je woonkamer en kan ook een geweldig cadeau zijn voor volwassen Jurassic Park fans.
Koop deze set nu en beleef de spanning van de filmklassieker!

Waar is LEGO T-Rex ontsnapping 76956 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 79.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
1212
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
17-04-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76956
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in de wereld van Jurassic Park! Het legendarische verhaal van de ontsnapping van de T. rex en de spanning die dat met zich meebracht kun je nu helemaal zelf beleven met de LEGO® Jurassic Park T. rex ontsnapping model set (76956). Dit gedetailleerde bouwmodel bevat een beweegbare T. rex-figuur die op een kapotte, omgevallen Ford Explorer stampt, een tweede Ford Explorer en een kapotte ‘elektrische’ omheining. Met deze spannende set kun jij de filmklassieker in je eigen huiskamer namaken.

De set bevat vier LEGO® minifiguren en een beweegbaar figuur van de T. rex - Alan Grant, Ian Malcolm, Tim Murphy en Lex Murphy - om de scène tot leven te brengen. Naast de voertuigen en omheining zijn er tal van authentieke details die bijdragen aan het thema van de set, zoals een bouwbare nachtkijker, een zaklamp, CD-ROM touchscreen monitor, geitenketting en T. rex pootafdrukken. Daarnaast zijn er accessoire-elementen zoals 2 waterglazen en een signaalfakkel om het helemaal af te maken.

Deze spannende set is perfect als cadeau voor volwassen fans van Jurassic Park en ervaren LEGO® bouwers die gek zijn op dinosaurussen. Met 1212-delige set en stapsgewijze instructies zul je ontspannen kunnen genieten van je nostalgische, creatieve bouwproject. Maak je geen zorgen als je niet zo ervaren bent in het bouwen van LEGO sets; deze set is geschikt voor iedereen!

Het bouwmodel is ca. 15 cm hoog, 58 cm breed en 22 cm diep, ideaal als blikvanger voor in je woonkamer. Het is een verzamelmodel dat ook een geweldige beloning is voor jezelf of cadeau voor andere volwassenen.

LEGO sets voor volwassenen bieden een prettige plek voor doe-het-zelfprojecten. Van filmmagie tot de wereldwonderen, er is altijd een LEGO set die bij je past. Deze set is perfect voor die Jurassic Park fan die zijn of haar collectie wil uitbreiden. Plan een filmavond en bouw de set tijdens de film voor een nog intensere ervaring.

Veiligheid staat voorop bij LEGO® en daarom worden stenen en onderdelen tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent zijn, goed op elkaar passen en stevige bouwwerken opleveren.

Geniet van de spannende momenten uit Jurassic Park en beleef deze filmklassieker opnieuw met de LEGO® Jurassic Park T. rex ontsnapping model set (76956). Koop deze set nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.99 (22-07-2022) € 99.99 (15-07-2022) € 92.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set76941

Achtervolging van dinosaurus Carnotaurus

foto van lego set75939

Dr Wu's laboratorium: Ontsnapping van de babydinosaurussen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.