Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dilophosaurus hinderlaag​ 76958

Maak je eigen avonturen in de wereld van Jurassic Park met de LEGO Jurassic World Dilophosaurus hinderlaag set! Deze set bevat een bouwbare Jurassic Park Jeep, figuur van Dennis Nedry, figuur van een Dilophosaurus en modderige voetafdrukken.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen spelenderwijs leren terwijl ze bouwen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Dilophosaurus hinderlaag​ 76958 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
211
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76958
lego insiders punten icoon
202
punten

Ben je op zoek naar avontuur en spanning? Dan moet je de LEGO® Jurassic World Dilophosaurus hinderlaag set hebben! Met deze set kun je een klassieke scène uit de Jurassic Park film naspelen en je eigen verhalen verzinnen. Kinderen vanaf 6 jaar zullen deze coole set geweldig vinden, omdat het een bouwbare Jurassic Park Jeep® bevat voor de minifiguur van Dennis Nedry, een figuur van een Dilophosaurus en zelfs modderige voetafdrukken van een minifiguur en een dino!

Leer terwijl je speelt met LEGO Builder

Met de LEGO Builder app kun je kinderen meenemen op een intuïtief bouwavontuur. Kinderen kunnen inzoomen op de modellen, ze in 3D draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Het is een leuke manier om te leren terwijl je speelt.

Dinopret met LEGO Jurassic World

Met LEGO Jurassic World sets kun je voorgevormde, bouwbare dinosaurusfiguren, minifiguren en gedetailleerde voertuigen bouwen om scènes uit de films en de animatieserie na te spelen, zelf nieuwe verhalen te bedenken of de verzamelmodellen een mooi plekje te geven. En met de Dilophosaurus hinderlaag set heb je alles wat je nodig hebt voor een spannende jungle-achtervolging!

Speelset met dinosaurus en auto - onvergetelijk speelplezier

De Dilophosaurus hinderlaag set bevat een LEGO® minifiguur en een dinosaurus. Je krijgt het Jurassic Park personage Dennis Nedry en een Dilophosaurus figuur, plus een Barbasol blik om fantasierijk spel te stimuleren. De Jeep heeft een zitplaats voor een minifiguur, plus modderige voetafdrukken van een minifiguur en een dino en het junglegedeelte heeft plantelementen en een bord met de tekst 'East Dock' dat omver kan worden gereden. Met deze set kun je een onvergetelijke Jurassic Park scène naspelen en je eigen verhalen verzinnen.

Cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar - urenlang speelplezier

Geef deze 211-delige Jurassic Park verzamelset cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing. Creatieve kinderen kunnen er alleen of samen met vrienden urenlang mee spelen. De Jeep® van LEGO stenen is ca. 6 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed, wat het gemakkelijk maakt om overal mee naartoe te nemen.

Een nieuwe bouwervaring - de LEGO® Builder app

De LEGO® Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Het is een leuke en gemakkelijke manier om te leren terwijl je speelt!

Het LEGO® Jurassic World assortiment - voor fans van alle leeftijden

Er zijn sets om fans van alle leeftijden te verrassen. Of je nu beroemde scènes wilt naspelen, je eigen verhalen wilt bedenken of de modellen wilt bouwen en neerzetten, LEGO Jurassic World heeft voor elk wat wils.

LEGO® kwaliteitslabel - compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen

LEGO onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Met het LEGO kwaliteitslabel weet je zeker dat je een hoogwaardig product krijgt.

Veiligheid gegarandeerd - voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen

LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO kunnen kinderen veilig spelen en ouders kunnen gerust zijn.

Kortom, de LEGO® Jurassic World Dilophosaurus hinderlaag set is een geweldige manier om je fantasie de vrije loop te laten en avonturen te beleven in de wereld van Jurassic Park! Bestel nu de set en ervaar hoe leuk het is om te bouwen en te spelen met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.95 (25-05-2023) € 21.95 (25-05-2023) € 21.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75937

Triceratopschaos

foto van lego set75920

Raptorontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.