Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Triceraptops onderzoek 76959

De LEGO set 76959 is perfect voor dinofans en autoliefhebbers.
De set bevat een gedetailleerde Jurassic Park Ford Explorer, een verstelbare Triceratops en minifiguren van dr.
Ellie Sattler en Ian Malcolm.
Met de LEGO Builder app kun je eenvoudig en intuïtief bouwen.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en past gemakkelijk in een rugzak.
Verzamel deze set nu en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Triceraptops onderzoek 76959 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
281
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76959
lego insiders punten icoon
397
punten

Ben jij een echte dinofan en gek op coole auto's? Dan is de LEGO® Jurassic World Triceratops onderzoek set (76959) echt iets voor jou! Het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze set bevat een gedetailleerd Jurassic Park Ford Explorer met een navigatiesysteem, zodat je de dinosaurussen kunt vinden. Er is ook ruimte voor de 2 minifiguren van dr. Ellie Sattler en Ian Malcolm. Maar dat is nog niet alles, er zit ook een verstelbare Triceratops in deze set, en je kunt zelfs de beroemde Jurassic Park scène naspelen waar deze set op is gebaseerd.

Je kunt nu ook genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Zo kun je inzoomen en je modellen draaien in 3D, je voortgang bijhouden en sets opslaan. Super handig toch?

Maar dat is nog niet alles! Er zijn zoveel LEGO Jurassic World sets voor fans van alle leeftijden. Of je nu de legendarische scènes uit de films of animatieserie wilt naspelen, of dat je de verzamelmodellen wilt bouwen en neerzetten, er is altijd een perfecte set voor jou.

Deze speelset is perfect voor kinderen die van dino's en auto's houden. Ze kunnen nu een onvergetelijke scène uit de film Jurassic Park naspelen met deze Triceratops onderzoek set. Deze set bevat een bouwbare Ford Explorer en dinosauruspoep! Daarnaast bevat deze set een verstelbare Triceratops figuur, Ian Malcolm en dr. Ellie Sattler met een schop om de verborgen giftige bes uit de bouwbare dinosauruspoep te scheppen.

De speelgoedauto zit boordevol authentieke details van de terreinwagen uit Jurassic Park en heeft ruimte voor beide minifiguren en een ingebouwd navigatiesysteemelement. Deze set is een perfect cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar. Geef deze leuke 281-delige Jurassic Park bouwset als verjaardagscadeau of cadeau voor de feestdagen. Kinderen kunnen er alleen of samen met vrienden urenlang mee spelen.

De bouwbare Ford Explorer is ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. De set past dus gemakkelijk in een rugzak om mee te nemen als je kind bij iemand gaat spelen. Ontdek intuïtieve bouwinstructies in de LEGO® Builder app waarmee bouwers kunnen inzoomen en hun model kunnen draaien in 3D, hun voortgang kunnen bijhouden en sets kunnen opslaan terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

LEGO® stenen voldoen aan strikte industrienormen om ervoor te zorgen dat ze consistent zijn en eenvoudig op elkaar passen. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle denkbare manieren getest en grondig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel zo snel mogelijk deze geweldige LEGO® Jurassic World Triceratops onderzoek set en beleef de spannendste avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76961

Bezoekerscentrum: T. rex & raptor aanval

foto van lego set5007368

Dinosaur Adventures

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.