Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brachiosaurus ontdekking 76960

De LEGO set 76960 is een prachtige LEGO Jurassic World Brachiosaurus ontdekking, geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
De set bevat een verstelbare Brachiosaurus, een bouwbare Jeep Wrangler en een boom.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen eenvoudig en intuïtief bouwen.
Deze set is een geweldige toevoeging aan de speelgoedcollectie van fans van Jurassic Park.
Bestel vandaag nog en begin aan een dino avontuur!

Waar is LEGO Brachiosaurus ontdekking 76960 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 71.9519-09-2024

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
512
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76960
lego insiders punten icoon
637
punten

Stap in het avontuur van Jurassic Park en beleef hetzelfde gevoel van ontzag als de beroemde Dr. Ellie Sattler en Dr. Alan Grant toen ze voor het eerst de majestueuze Brachiosaurus zagen! LEGO® Jurassic World Brachiosaurus ontdekking (76960) is de grootste LEGO dinosaurusfiguur tot nu toe en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

De set bevat niet alleen een verstelbare Brachiosaurus, maar ook een bouwbare Jeep® Wrangler en een boom. De Jeep heeft ruimte voor de 3 minifiguren, dr. Alan Grant, dr. Ellie Sattler en John Hammond. De boom heeft een uitkijkplatform en afneembare bladeren om de Brachiosaurus te 'voeren', net zoals Alan Grant in de film.

Beleef een nieuwe manier van bouwen met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen eenvoudig en intuïtief bouwen door in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets op te slaan en de voortgang bij te houden.

Dinopret is gegarandeerd met LEGO Jurassic World sets. Of je nu klassieke scenes uit de films of animatieserie wilt naspelen of indrukwekkende modellen wilt bouwen en neerzetten, er is voor ieder wat wils. Verzamel ze allemaal!

De Brachiosaurus ontdekking is een onmisbare dinosspeelset voor fans van Jurassic Park. Met maar liefst 512 delen kunnen kinderen urenlang alleen of samen spelen met deze set. De set is ca. 24 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed en kan worden gecombineerd met andere LEGO® Jurassic World sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelmogelijkheden.

Veiligheid staat voorop bij LEGO®. De stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en grondig geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen onbezorgd spelen met deze topkwaliteit LEGO® sets.

Geef deze Jurassic Park verzamelset cadeau aan een kind dat dol is op dinosaurussen. Laat hem of haar zelf bouwen en ontdekken. Met de intuïtieve instructies van de LEGO® Builder app zijn kinderen binnen no-time echte bouwers.

Kortom, LEGO® Jurassic World Brachiosaurus ontdekking (76960) is de perfecte aanvulling op de speelgoedcollectie van fans van alle leeftijden. Naast het fascinerende bouwen van de Brachiosaurus en de Jeep, kan je kind zich eindeloos vermaken met het herspelen van klassieke scenes uit de film. Bestel deze geweldige LEGO set vandaag nog en laat de dino avonturen maar beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 71.95 (25-05-2023) € 71.95 (25-05-2023) € 71.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76942

Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx

foto van lego set76964

Dinosaurusfossielen: T. rex schedel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.